Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Elena s-au cunoscut mai bine. Momente de pasiune, departe de ochii celor din jur

Elena a spus că până să-l vadă pe Aron la petrecere a avut o stare proastă toată ziua. Chiar dacă au început cu pași mici, amândoi au încercat să-și arate adevăratele emoții.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Elena s-au cunoscut mai bine. Momente de pasiune, departe de ochii celor din jur Galerie
Aron și Elena s-au cunoscut mai bine | Antena 1

Aron și-a promis să nu se mai grăbească, dar și-au promis o relație deschisă și sinceră. S-au ținut în brațe și s-au simțit bine unul în brațele celuilalt. Băiatul a spus că lui i se pare normal să fie atât de afectuos cu o femeie.

Aron și Elena s-au cunoscut mai bine

Elena a spus că se simte specială și că apreciază foarte mult comportamentul lui Aron față de ea. Fata i-a spus și lui Sese că îl place mult și că își dorește un sărut din partea lui Aron.

Tot restul serii și-au spus vorbe dulci sub clar de lună, moment în care i-a oferit un sărut pe obraz. Aron i-a sărutat și el amâna și amândoi își doreau mult să se sărute, dar Elena nu s-a lăsat.

Elena: "Simt atât de multă liniște și pace sufletească."

După ce au văzut imaginile eu ei difuzate în plasmă, au declarat că formează un cuplu și sunt într-o cunoaștere. Bunica Elena a spus că este de acord cu o posibilă relație între cei doi și că fata i-a plăcut încă de când a intrat în casa Mireasa.

Cine este Elena, noua concurentă de la Mireasa

Elena este pasionată de robotică, iar concurenții au aplaudat pasiunea ei deosebită.

„Am 26 de ani, m-am născut în București. Sunt sensibilă, sunt sociabilă, am participat la concursuri de asamblat roboți. De la 19 ani am lucrat ca agent de vânzări. Am avut două relații toxice. A existat și abuz fizic, ne-am lovit unul pe celălalt”.

„Faptul că nu aveam liniște nici în relație și nici cu părinții a fost oribil. Mama mea știe că am avut gânduri suicidale. Mi-ar plăcea ca viitorul meu soț să aibă studii superioare și să-l aibă pe Dumnezeu înăuntrul lui. Dacă intru în casă și-mi place de un băiat care este într-o relație o să fac ce simt eu”, a spus Elena.

Mireasa 2022, sezonul 5. Noi tensiuni în cuplu Alina și Valentin. Ce au discutat cei doi... Mireasa 2021, sezon 3. Ce a răspuns Bogdan când a fost întrebat de Anamaria. Ambii au șters pozele de cuplu de pe social...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x