Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a publicat Inimioara la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară 

La scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa, Inimioara s-a fotografiat în oglindă, cu un zâmbet larg pe buze. Fanii au fost încântați să o vadă în asemenea ipostază pe fosta concurentă de la Mireasa.

Colaj cu Inimioara la Mireasa Galerie
Inimioara a publicat o imagine cu ea zâmbind, la scurt timp după e a părăsit casa Mireasa | Antena 1

La puțin timp după ce a părăsit casa Mireasa ca urmare a deciziei lui Adrian, Inimioara a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea purtând un maiou roșu și blugi. Imaginea cu zâmbetul pe buze i-a încântat pe fani.

„Așa te vreau, cu zâmbet”, „Păstrează în inimă momentele frumoase, învaţă din lecţiile primite, preţuieşte ceea ce ai, deschide-ţi cugetul spre tot ce e nou , iubeşte şi apreciază sincer şi zâmbeşte-le tuturor celor care îţi sunt aproape!”, „Ești foarte frumoasă”, „Capul sus! Viața merge înainte!” sunt câteva dintre comentariile primate de Inimioara în dreptul fotografiei.

Cum s-a fotografiat Inimioara, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară

Inimioara a părăsit pentru a doua oară casa Mireasa. Tânăra a revenit în competiția sezonului 5, după ce i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Concurentul a chemat-o pe Inimioara înapoi în competiție, dar la scurt timp a decis că vrea să încheie cunoașterea cu tânăra.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara spune că Sebastian a avut un comportament neadecvat față de ea. Ce spune el

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inimioara a aflat din live că Adrian nu vrea să o cunoască

Adrian a decis să pună punct cunoașterii cu Inimioara la începutul lunii mai. S-a întâmplat chiar în live, fără să aibă o discuție cu tânăra.

„Adrian, îți dorești să continui cunoașterea cu Inimioara?”,a fost întrebarea adresată de Gabriela Cristea.

„Nu”, a fost răspunsul extrem de scurt al concurentului.

„Inimioara, îmi imaginez că nu e tocmai ceea ce îți doreai să auzi. Dar nu e un capăt de lume, Inimioara”, a zis prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

„Aș fi preferat să îmi spună înainte, să mă anunțe și pe mine. Ieri a zis că vrea să continuăm, ce s-a întâmplat de ieri până azi?! Eu chiar mi-am dat interesul să continuăm această cunoaștere”, a zis concurenta cu lacrimi în ochi, vizibil îndurerată de decizia lui Adrian.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii. Care ar fi fost motivul

„Nu poți să obligi pe cineva să te iubească. E dureros ce ți se întâmplă. Dar e cinstit, decât să mergi mai departe cu cineva doar de dragul de-a nu te face să plângi. Dar mai bine că știi ce ai de făcut de acum înainte. Mi se pare mult mai cinstit”, a zis Gabriela Cristea.

Astfel, Inimioara a părăsit competiția după gala de pe 7 mai 2022.

Inimioaa s-a născut pe 7 iulie 1995, la Focșani. A copilărit la Soveja și ulterior, după ce au divorțat părinții, s-a mutat la Focșani, cu mama si cei doi frați. Mai are o sora Violeta, 29 de ani, și un frate, Emanuel, 15 ani. Se înțelege foarte bine cu cei doi frati.

Inimioara se consideră o persoană timidă, rușinoasă, nu-i place sa intre in conflicte. Își dorește foarte mult copii, mulți, câti o vrea Dumnezeu. De foarte mult timp se gândește la nuntă, la un soț.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, tensionat în prezența Andei. Ce s-a întâmplat cu concurentul... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, dată afară din platoul Capriciile Iubirii, din cauza limbajului. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x