Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a spus Sabrina după ce mama lui Perneș a intrat ieri în direct. Discuțiile nu se mai termină

Ieri, în emisia live, Perneș și Sese au avut un schimb dur de replici. În timpul unei pauze publicitare, Sese a vorbit cu logodnica sa și i-a spus că este supărat pe faptul că logodnicul Sabrinei nu este asumat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a spus Sabrina după ce mama lui Perneș a intrat ieri în direct. Discuțiile nu se mai termină Galerie
Ce a spus Sabrina după ce mama lui Perneș a intrat ieri în direc | Antena 1

Giovana i-a dat dreptate iubitului ei, iar discuțiile nu se mai termină. Perneș i-a spus Simonei Gherghe că nu va ataca, dar nici nu vrea să ofere nicio explicație.

Ce a spus Sabrina după ce mama lui Perneș a intrat ieri în direct

Mama lui Perneș a sunat în emisia live și i-a reproșat lui Sese comportamentul pe care îl are. După această discuție, Sabrina a spus în casă că s-a săturat de comportamentul Giovanei și că nu i se pare potrivit cum a vorbit cu doamna Valeria.

Sabrina: "Vorbesc sfinții din casa asta. Curaților. Aici, toți sunt de o puritate. Hai, pa. Avem 12 clase și nu mai putem. Nu i-ar fi rușine".

Perneș i-a mulțumit Sabrinei că a luat atitudine și că este un om atât de bun.

La Mireasa Capriciile Iubirii, Sabrina și Giovana s-au contrat din nou. Sabrina i-a reproșat cuvintele folosite, iar Giovana a spus că nu i se pare că a jignit. Sese a intervenit și el și a spus că Sabrina nu trebuia să se ia de câtă școală au ei și cum vorbesc.

Sese a reprodus niște jigniri din mediul online, iar Gabtriela Cristea i-a spus că îl va da afară din emisiune.

Perneș și Sabrina, discuții despre vacanță

Sabrina și Perneș au discutat despre locurile pe care le-au vizitat până acum și s-au gândit la destinațiile unde vor putea merge împreună.

Din această discuție, s-a ajuns la faptul că Perneș nu a avut niciodată până acum o vacanță cu iubitele lui. Sabrina nu prea a înțeles de ce a procedat așa în trecut iubitul ei. Perneș i-a spus că de multe ori a preferat să muncească ca să aibă un viitor asigurat.

Mireasa 2022, sezon 5. Surpriză pentru telespectatori. Patru cupluri vor să depună actele pentru cununia civilă... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana și Anda, discuții despre comentariile din mediul online. Ce au spus cele două...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x