Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a transmis Yana, la scurt timp după ce a părăsit competiția. Intervenția ei în direct

Yana a părăsit brusc competiția Mireasa din cauza vizei de ședere în România care urma să expire. Andrei a cerut-o în căsătorie pe Yana cu foarte scurt timp înainte ca tânăra să plece în Moldova, iar în drum spre țara natală, frumoasa moldoveancă a avut o intervenție în direct la Mireasa - Capriciile Iubirii.

Colaj cu Yana și Andrei Galerie
yana a părăsit casa Mireasa, pentru că i-a expirat viza de ședere în România | Antena 1

Yana a ajuns în prezent în Moldova, lăsând în România un logodnic îndrăgostit. Concurenta a avut o intervenție în direct la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars, când încă se afla pe drumul către casă. Atât Yana cât și Andrei au tresărit când s-au revăzut prin apel video:

„Iubitul meu! Suntem în drum spre Moldova. Ți-am spus să nu fii trist. O să fie bine”, i-a transmis Yana lui Andrei, vizibil emoționată.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a încercat Perneș să o împace pe Sabrina. Ce și-au plănuit cei doi să facă la ieșirea din competiție

Ce i-a tansmis Yana lui Andrei, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa

„Te iubesc și deja mi-e dor de tine”, i-a răspuns Andrei.

„Vreau să te iau în brațe. E greu. Încă nu realizez”, a spus Yana despre plecarea din competiție.

Ulterior, Yana a publicat pe rețelele sociale o forografie cu ea, în care le arată celor care o urmăresc i nelul de logodnă pe care l-a primit de la Andrei: „M-am întros la voi logodită”, le-a transmis tânăra celor care o urmăres pe rețelele sociale.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda

Ce le-a spus Andrei băieților despre noaptea petrecută la hotel cu Yana

Vestea plecării Yanei din casa Mireasa i-a întristat pe cei cu care a fost apropiată, însă, din păcate, potrivit legii, iubita lui Andrei trebuia să se întoarcă pe teritoriul natal, care nu face parte din UE, întrucât îi expira viza de turist.

Așadar, lucrurile au mers pe repede înainte, iar Andrei a avut parte de o noapte la hotel cu Yana, iar apoi a cerut-o în căsătorie, răspunsul acessteia fiind „Da”.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei

Reîntors de la hotel după noapte petrecută cu Yana, Andrei a fost supus unui scurt interogatoriu din partea băieților.

„Cum a fost?”, a întrebat Perneș.

„Cum să fie, am discutat mult elucruri, îți dai seama. Am avut multe lucruri de discutat. Am fost undeva departe, nu cunosc, dar ce condiții acolo. La intrare la hotel am văzut oamenii uitându-se la Mireasa. Și doamna de serviciu ne-a recunoscut”, le-a spus Andrei băieților despre noaptea petrecută cu Yana.

Întrebat de Valentin dacă a stabilit ceva cu Yana când camerele nu-i filmau, Andrei a răspuns:

„Realizez că e femeia care îmi doresc să fie în viața mea și sunt fericit. Urmează să vadă care e procedura, dacă se poate întoarce, dacă nu, o să merg eu la ea”

Mireasa 2022, sezonul 5. Task-ul încrederii pentru Sabrina și Perneș. Momentul adevărului pentru cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce le-a spus Andrei băieților despre noaptea petrecută la hotel cu Yana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x