Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri. Doamna Dana a rugat-o să-i lase fiul în pace

Prima confruntare dintre Nora și Leo a avut loc imediat după emisiunea de ieri. Concurentul i-a reproșat că a fost manipulat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri. Doamna Dana a rugat-o să-i lase fiul în pace Galerie
Prima confruntare dintre Nora și Leo a avut loc imediat după emisiunea de ieri | Antena 1

Nora a spus că i-a povestit de tot ceea ce s-a aflat în emisiune. Leo a rugat-o să rămână pe patul ei, fără atingeri, fără nimic. Acesta a spus că nu mai poate trece peste nimic și că îi este teamă de ceea ce mai poate apărea despre ea.

Ce au discutat Nora și Leo după emisia de ieri

În ciuda faptului că Nora a încercat să se scuze, Leo a vrut să afle ce vrea fata de la el. Concurenta a spus că are nevoie de un singur telefon ca să-și facă dreptate.

Nora a spus că vrea doar să fie alături de Leo și că nu o interesează nimic altceva. Concurentul crede că Nora s-a ocupat cu altfel de lucruri afară și că și-a dorit doar ca Leo să fie de râsul celor din jur.

Leo chiar s-a oferit să-i ofere bani fetei ca să-l lase în pace, iar Nora s-a simțit jignită. Băiatul a spus că iubita sa trebuie să-i convingă întâi mama și că el nu poate lua nicio decizie în acest moment.

Mama lui Leo a spus că băiatul ei nu mai are ce căuta lângă Leo. Aceasta e dispusă să plece din emisiune și să rupă orice fel de legătură cu el chiar și atunci când vor ajunge acasă dacă el mai vrea să aibă un cuplu cu Nora.

În emisia de azi, Nora a spus că încearcă să ia legătura cu bărbatul despre care s-a spus că are o relație. Acesta nu i-a răspuns, dar a răspunsul echipei de producție și a zis că nu dorește să comenteze.

Doamna Dana a rugat-o pe Nora să-i lase băiatul în pace

Doamna Dana i-a atras atenția Norei că trebuie să-l lase pe Leo în pace pentru că trecutul ei nu este demn de familia lor.

Mama lui Leo spune că fata trebuie să renunțe la tot ce înseamnă relație. Cele două femei s-au duelat în cuvinte. Larisa a intervenit și ea în discuția dintre Leo și doamna Dana și a spus că Nora a fost cu mai mulți bărbați și bruneta este de acord cu mama băiatului.

Leo este deranjat de faptul că mama sa s-a deschis atât de mult și consideră că Larisa este cea care a influențat-o pe mama sa.

Atât Nora, cât și Leo, susțin că doamna Dana și Larisa și-au bătut joc de blondină pe AntenaPLAY.

Mihai și Bianca de la Mireasa sezon 2, fotografiați în Biserică. Cum arată perechea și ce a scris tânăra la descrierea i... Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, un brunch alături de Alina. Cei doi au avut șansa să se cunoască mai bine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x