Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce crede Larisa despre Răzvan. Fata s-a confesat în fața doamnei Dana

Larisa a stat mult timp în compania lui Răzvan la petrecerea de sâmbătă. După ce i-a refuzat sărutul, s-a relaxat în brațele noului concurent.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce crede Larisa despre Răzvan. Fata s-a confesat în fața doamnei Dana Galerie
Ce crede Larisa despre Răzvan | Antena 1

Cu toate acestea, Larisa i-a cerut să-i mai acorde timp pentru că îi este teamă de ceea ce va urma. După ce fata i-a spus doamnei Dana că simte față de el doar atracție sexuală, cei doi se cunosc mai bine.

Ce crede Larisa despre Răzvan

Fata i-a spus lui Răzvan că nu va mai discuta cu nimeni din casă în afară de doamna Dana, Anda, Sabrina și el. Larisa i-a spus și lui Răzvan în față că o atrage mult din punct de vedere fizic, dar trebuie să vadă dacă rezonează și din alte puncte de vedere.

Răzvan a spus că o așteaptă și că ea trebuie să fie deschisă față de el.

Întrebat de Simona Gherghe ce îl frământă, Răzvan a spus că el așteaptă decizia Larisei. Fata a spus că ea nu vede din partea lui deschidere și că nu crede că este curios să afle mai multe despre ea.

Cine e Răzvan, noul concurent

Răzvan este noul concurent de la Mireasa sezon 5. Tânărul are 25 de ani și este pasionat de culturism, pe care îl și practică.

Răzvan are 25 de ani și este campion național și mondial la culturism. ”Sunt singur la părinți, pot spune că sunt un răsfățat. Sunt mai apropiat de mama. Relația dintre părinții mei a fost întotdeauna foarte bună.”, a zis noul concurent.

Tânărul a dezvăluit că a avut 3 relații, prima a fost când era la liceu. A doua relație, tot în acea perioadă, și s-a încheiat de comun acord. A treia relația a durat 1 an și jumătate și s-a încheiat în vara anului 2021.

”M-a făcut să sufăr cel mai tare pentru că a fost cea mai lungă”, a zis el.

Răzvan este antrenor și lucrează până la 16 ore pe zi. Din aceea, el caută o persoană înțelegătoare.

”Prefer o femeie simplă. Aspectul fizic contează mult într-o relație, dar nu e totul. Trebuie să fie acea sclipire de moment”, a afirmat Andrei despre partenera pe care și-o dorește.

El a adăugat că nu va interveni în niciun cuplu, indiferent cât de atras ar fi de persoana respectivă. ”Îmi place, e frumos”, a zis Ina. Larisa a zis că are nevoie de timp.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au avut un date la mare. Ce s-a întâmplat între cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce planuri de viitor au Giovana și Sese. Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre locul unde se vo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x