Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce discuții au apărut între Nora și Leo după ce au apărut informații despre trecutul concurentei

În ultima vreme în cuplul Nora și Leo sunt lucruri care nu s-au discutat, iar supozițiile doamnei Dana au început să se adeverească.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce discuții au apărut între Nora și Leo după ce au apărut informații despre trecutul concurentei Galerie
Leo a spus că Nora joacă teatru și că nu mai poate trece peste | Antena 1

Aceasta a spus ieri în emisia live că Nora nu este sinceră cu fiul ei, că minte și nu spune tot adevărul. Cuvintele mamei lui Leo au durut-o pe Nora, iar în pauza de publicitate, Nora a ieșit pe terasă și Leo a încercat să o calmeze.

Ce discuții au apărut între Nora și Leo

Băiatul i-a spus fetei că trecutul e trecut, dar că e foarte important ca ea să se accepte și să nu-i pese de părerea celorlalți. Doamna Dana spune că știe că Nora suferă, dar cel mai mult o interesează de copilul ei. Larisa crede și ea că mai sunt lucruri pe care Nora le ascunde.

Nora nu vrea sub nicio formă să renunțe la Leo și spune că a venit în emisiune să simtă, nu să arate celor din jur că e fără pată. Doamna Dana a discutat și ea cu Nora și a întrebat-o de ce este supărată. Concurenta a spus că o doare ce simte doamna Dana.

Nora a mers în brațele lui Leo și și-a cerut scuze pentru trecutul ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Reacția lui Leo când a văzut imaginile cu Nora. Ce a mai spus Ruxi despre presupusul trecut al fetei

Concurenta a spus că nu vrea să renunțe la Leo, are sentimente pentru el, dar dacă bpiatul vrea să renunțe la ea, atunci îi va respecta decizia.

La Mireasa Capriciile iubirii a fost invitată Ruxi, sora lui Leo, care a adus dovezi grele despre trecutul Norei. Băiatul i-a mulțumit lui Ruxi pentru faptul că i-a arătat imagini cu Nora.

Leo: "Am fost mințit, am fost manipulat, fix ce nu mi-am dorit. Mergem înainte că înapoi nu se poate".

Leo a spus că a fost mințit de Nora doar ca să-și ascundă trecutul și spune că manipularea ei vine din experiența ei de viață. Băiatul a încercat să-și ascundă dezamăgirea față de băieți. Acesta le-a spus că au venit dovezile și că pentru el este un lucru de bine.

Leo: "Femeia desparte cupluri, desparte bărbați însurați și cu asta am spus tot. Are un tatuaj pe picior, e marcată de un bărbat influent din Târgu Mureș".

Leo a spus că Nora joacă teatru și că nu mai poate trece peste. Concurentul și-a trasat concluziile.

Nora, față în față cu informații din trecut

Nora a spus că o cunoaște pe femeie care a discutat cu sora lui Leo, dar și pe soțul acesteia. Mesajele au fost difuzate azi în emisia live, iar toți cei din casă au citit și văzut conversația.

Concurenta a spus că nu vrea ca imaginile cu ea să fie difuzate pe post. Nora a spus că nu a avut o relație cu bărbatul doamnei care a trimis imaginile. Aceasta cere ca bărbatul în cauză să comenteze, mai ales că l-a ajutat cu bani pe el.

Nici tatuajul nu l-a recunoscut și spune că nu a avut legătură cu oameni influenți. Azi, în emisia live a intrat în direct prin telefon și sora Norei. Bea a spus că o roagă pe sora ei să nu plângă și că a intervenit doar pentru că s-a ajuns prea departe cu acuzațiile.

Sora Norei a spus că aceasta trebuie să-și asume greșelile. Femeia a spus că nu știe de povestea cu bărbatul însurat și a rugat-o pe Nora să spună adevărul. Mama Norei a vorbit cu doamna care a trimis imaginile către Ruxi.

Sora concurentei a mai spus că Nora nu e nevoită să-și expună toată viața la televizor. Nora insistă să discute cu bărbatul cu care a avut o relație.

Leo a cerut să discute cu Nora după emisiune, iar în mod excepțional ușile casei rămân deschise după terminarea emisiei. Pentru mama lui Leo, sora Norei a spus că îi mulțumește pentru faptul că și-a asumat că nu o vrea pe concurentă în familia ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și Cosmin s-au duelat în cuvinte. Amândoi au aruncat cu amenințări și jigniri... Mireasa 2022, sezon 5. Ce spune Andreea despre relația dintre Cosmin și Alexandra, care a început după ce ea a fost elim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x