Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce fată a fost eliminată din competiție și cine sunt favoriții publicului

Gala din 12 februarie 2022 a venit cu o mulțime de surprize pentru concurenții sezonului 5 Mireasa. Publicul a avut la dispoziție o săptămâmă să își voteze favoriții Iată cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Săptămânii, dar și fata pe care o vor afară din casă.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce fată a fost eliminată din competiție și cine sunt favoriții publicului Galerie
Inimioara a fost eliminată din competiție | Antena 1

În cursa de eliminare s-au aflat Larisa și Inimioara, iar cea care a plecat acasă este Inimioara. Fata a izbucnit în lacrimi și a avut nevoie de susținere din partea colegilor. Simona Gherghe i-a mulțumit pentru puritatea ei și pentru faptul că și-a pus toate speranțele în emisiunea Mireasa.

Concurenții sezonului 5 Mireasa au avut parte de o săptămână în care au avut parte de cine romantice, o șansă în plus să se cunoască mai bine. Totodată, publicul a urmărit în amănunt fiecare reacție a lor și a luat o decizie în ceea ce privește favoriții Galei din 12 februarie 2022.

Fetele, băieții și mamele au așteptat cu sufletul la gură decizia telespectatorilor. Emoțiile și nerăbdarea și-au spus cuvântul înainte ca Simona Gherghe să anunțe preferințele oamenilor de acasă. Pentru că s-a votat intens, rezultatele au surprins pe toată lumea.

Fetele au făcut nominalizări

E pentru prima dată în acest sezon când fetele au fost puse să nominalizeze. Fiecare hotărăște în funcție de preferințe. Concurentele au avut de scris numele băiatului pe care nu îl mai doresc în competiție.

Alexandra îl vrea acasă pe Andrei, Giovana îl nominalizează pe Andrei, Lucy îl vrea afară din competiție pe Sebastian, Alina îl nominalizează pe Andrei, Sabrina spune că acasă trebuie să plece Sebastian, Nora îl nominalizează pe Andrei, Andreea crede că Andrei trebuie să părăsească competiția, iar Larisa vrea să-l trimită acasă tot pe Andrei.

Cum arată clasamentului publicului prezentat în Gala Mireasa din 12 ianuarie 2022

Simona Gherghe le-a comunicat concurenților că voturile au fost unele extrem de strânse. După ce s-a declarat stop vot pentru public, prezentatoarea emisiunii a dezvăluit clasamentul Galei Mireasa din 12 ianuarie 2022.

Deși nu s-au realizat relații și cupluri mult prea strânse, telespectatorii au știu exact cu cine vor să voteze.

Cine a fost votată Mama Favorită în casa Mireasa sezonul 5

Mama favorită a fanilor emisiunii a fost desemnată doamna Dana din nou. Femeia a reușit să impresioneze publicul cu felul său de a fi și a fost aleasă pentru a doua săptămână la rând.

În ceea ce privește concurenții, fetele și băieții votați de public în clasamentul din 5 ianuarie 2022 nu pot fi desemnați către eliminare. Cele trei fete și cei băieți din topul oamenilor de acasă vor avea imunitate.

Cine a fost votată Fata Săptămânii în casa Mireasa sezonul 5

1. Giovana

2. Sabrina

3. Alina

Fata săptămânii primește un date în afara casei.

Cine a fost votat Băiatul Săptămânii în casa Mireasa sezonul 5

1. Valentin

2. Sese

3. Perneș

Andrei intră în cursa de eliminare cu băiatul aflat pe ultimul loc în topul celor de acasă. Acesta este Sebastian.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andreea a primit o scrisoare de la părinți. Aceștia nu sunt de acord cu Cosmin... Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară. Cum s-a pozat fosta concurentă Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x