Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce i-a spus Leo mamei sale după discuția cu Nora. Concurentul nu a vrut să spună dacă îi este dor de ea

Leo a avut aseară o discuție cu Nora la Mireasa Capriciile Iubirii. Băiatul a văzut că fosta sa iubită se simte bine și că totul merge așa cum trebuie în privința stării ei de sănătate.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce i-a spus Leo mamei sale după discuția cu Nora. Concurentul nu a vrut să spună dacă îi este dor de ea Galerie
Ce i-a spus Leo mamei sale după discuția cu Nora | Antena 1

Niciunul dintre cei doi nu au spus dacă își simt lipsa unul celuilalt. Nora a spus că nu a luat legătura cu familia lui Leo, dar nici aceștia nu au căutat-o pe ea.

Ce i-a spus Leo mamei sale după discuția cu Nora

Leo a venit în casa fetelor după emisiune și a discutat cu mama sa. Doamna Dana a întrebat ce s-a discutat în emisiune. Mama lui Leo a spus că totul a plecat de la Alina care a dat mesaj pe Antena PLAY.

Doamna Dana l-a rugat pe fiul ei să fie mai categoric atunci când este întrebat ce simte în legătură cu fata. Mai apoi, Leo i-a spus lui Perneș că Nora se simte bine, dar și că nu simte să se apropie de altă fată pentru nu vrea să facă acest lucru.

Leo a spus că el caută iubire, afecțiune și că se simte gol pe interior după plecarea Norei. Băiatul a spus că se simte ciudat și că nu poate exprima în cuvinte ceea ce simte acum.

"Viața mi-a arătat în decursul anilor că atunci când sunt bine vine și răul."

Și în emisia live, Leo a spus că nu s-a vindecat și că nu vrea să mai facă o relație în casă. Băiatul vrea ca totul să treacă pe lângă el, fără să-l mai atingă nimic. Întrebat de Simona Gherghe, Leo a spus că a fost un sentiment să o vadă, dar că relația dintre ei s-a terminat și crede că nu o va căuta pe fată atunci când va ieși din competiție.

La o zi după ce a visat-o, Leo a revăzut-o pe Nora

Leo și Nora s-au revăzut după câteva zile de la ieșirea fetei din show-ul matrimonial Mireasa sezon 5. Tânăra se simte mai bine și a zâmbit pe tot parcursul intervenției telefonice.

”Mă simt binișor, urmez un tratament.”, a zis Nora care a zâmbit pe tot parcursul intervenției telefonice. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 5 a spus că a încercat să se odihnească și că nu s-a uitat la emisiune, însă a urmărit câteva filmulețe cu Leo.

”Chiar nu mă așteptam să te văd în seara asta. E ceva dubios. Eu sunt bine, tu cum ești? Asta eram curios (n.r. să vadă cum arată degetele Norei). Super.”, a zis fiul doamnei Dana la emisiunea Mireasa Capriciile Iubirii de la Antena Stars.

Nora l-a asigurat că este bine: ”Sunt bine, mănânc, iau tratament. O să fie bine, cum am discutat.”

Când a fost întrebat dacă îi este dor de Nora, Leo a refuzat să răspundă: ”Prefer să nu răspund la întrebarea asta. Sunt întrebări la care nu vreau să răspund.”.

De cealaltă parte, fosta concurentă a zis că nu vrea să-l întrebe dacă îi este dor de ea: ”Nu o să-l întreb. Prefer să nu răspund la întrebarea dacă îmi este dor de el.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost despărțirea de Ionuț. Ce s-a întâmplat în casă după ce băiatul a fost descalificat... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au distrat Sabrina și Perneș la date. Cei doi au jucat golf împreună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x