Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat

Nora, fosta concurentă a sezonului 5 din Mireasa, le-a transmis un mesaj emoționant susținătorilor săi după vizita lui Robert. Iată ce a publicat pe contul de Instagram.

Colaj cu Nora și Robert Galerie
Nora, fosta concurentă a sezonului 5 din Mireasa, le-a transmis un mesaj emoționant susținătorilor săi după vizita lui Robert | Instagram

Nora a avut parte de o aniversare spectaculoasă alături de cele mai importante persoane din viața sa. La petrecerea de ziua ei au fost invitați membrii familiei, dar și doi foști concurenți ai sezonului 4 Mireasa: Raluca și Ion Șaulescu.

Tânăra s-a bucurat din plin de momentele petrecute în compania invitaților săi, iar surprizele nu au întârziat să apară. Robert și-a făcut apariția la evenimentul Norei în timp ce aceasta făcea un live cu susținătorii săi.

Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a rămas surprinsă de prezența tânărului, pentru că o anunțase că nu va veni la petrecere din cauza unor probleme.

Citște și: Mireasa 2022, sezon 5. Mesajul Norei după ce Leo a recunoscut că e interesat să o cunoască pe Anda

„Ia vedeți cine e aici! M-a mințit, a zis că nu vine, că are probleme. A venit Brașovul la mine. Deci nu cred! Deci m-a mințit, m-a ținut că nu vine. Ia uitați, că a venit! M-a mințit în ultimul hal. să nu îl mai credeți pe Robert dacă că zice ceva. E un băiat minunat!”, a spus Nora în live-ul său.

„Ce faci?Hai, te ia plânsul acum. Nu te așteptai să vin, nu? Hai, fă live-ul și vorbim după. (...) Cum să crezi că nu vin? Păi te lăsam singură de ziua ta?”, i-a spus Robert.

Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după viizta lui Robert, de ziua sa

Pentru că este foarte activă pe contul său de Instagram, Nora nu a ezitat să transmită un mesaj prietenilor săi virtuali după petrecerea de ziua sa, la care a fost prezent și Robert, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa.

Tânăra a publicat pe Instagram un videoclip prin care a ținut neapărat să le mulțumească tuturor pentru toate mesajele frumoase de susținere.

Mulțumesc tuturor pentru toate cuvintele frumoase și pentru ca ați fost alături de mine și că sunteți în continuare! Vă apreciez enorm și vă pup! ❤️”, a scris Nora, vizibil entuziasmată.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reacțiile prietenilor virtuali au început să apară imediat. Aceștia au remarcat faptul că Nora a reușit să treacă peste separarea de Leo și se simte mult mai bine de când a ieșit din casa Mireasa.

„Mi se pare mie că nu mai suferi după Leo! Foarte bine, tu meriți ceva mai bun!”, „Ești o fată superbă, te-am votat din prima zi pâna în ultima”, „Ești superbă, Nora! Nu lua în seamă răutatea unora!” sau „Frumoasa mea! Te iubesc❤️😍”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să transmită complimente sau cuvinte de laudă.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Intervenția telefonică a Norei, subiect de discuții între doamna Dana și Leo

Nora și Robert au legat o relație strânsă de prietenie

De asemenea, o ipostază apropiată alături de Robert i-a pus pe gânduri pe internauți, chiar dacă în cadrul live-ul a povestit că relația pe care o are cu tânărul este una de prietenie.

„Suntem bine, ne înțelegem foarte bine. Suntem prieteni, deci fără hate”, zicea ea în urmă cu două zile.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a fost sărbătorit în casa Mireasa. Cum l-au surprins concurenții de ziua lui... Mireasa 2022, sezonul 5. Elena a dezvăluit dacă mai este interesată de o cunoaștere cu Aron: „Nu pot să dau timpul înapo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x