Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat cu Yana și Andrei după ce au anunțat că s-au despărțit

Yana și Andrei, foștii concurneți ai sezonului 5 Mireasa, sunt într-o perioadă incertă. După ce au anunțat pe live că s-au despărțit și și-au șters pozele de pe rețelele sociale, cei doi s-au filmat vorbind unul cu altul cu apelativele: „Iubito” și „Iubitule”, fapt care duce cu gândul la împăcare.

Colaj cu Yana și Andrei de la Mireasa Galerie
Yana și Andrei de la Mireasa au confirmat despărțirea, însă un detaliu apărut ulterior i-a surprins pe fani | Antena 1

Susținătorii cuplului Yana și Andrei au observat cu părere de rău un detaliu care ar fi putut însemna separararea dintre cei doi. Fanii cuplului Yana și Andrei au bănuit că cei doi tineri s-ar fi despărțit, după ce și-au șters toate fotografiile împreună. Ulterior, cei doi au făcut un live pentru a confirma despărțirea.

Yana și Andrei au avut parte de o poveste interesantă, atât în casa Mireasa, cât și după terminarea show-ului. Cei doi foști concurneți Mireasa au avut o perioadă îndelungată de cunoaștere și i-au surprins pe toți când au decis să formeze un cuplu.

După mai multe certuri și împăcări, Yana a trebuit să plece din casa Mireasa și să se întoarcă în Republica Moldova, pentru că îi expirase viza. Andrei a simțit multă suferință din cauza plecării iubitei și înainte de a-și lua rămas bun i-a oferit Yanei inelul de logodnă. Cei doi nu au putut concura în finala Mireasa, însă imediat cum s-a terminat competiția, Andrei a mers acasă la Yana, în Chișinău. Cei doi au petrecut mai mult timp în Republica Moldova, timp în care au publicat mai multe imagini pe Instagram.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, ipostază tandră din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au fotografiat în pat

Ce s-a întâmplat cu Yana și Andrei după ce au anunțat că s-au despărțit

Acum, toate fotografiile de cuplu au dispărut de pe rețelele sociale, fapt care i-a determinat pe fani să presupună că s-au despărțit. Pe lângă postările cu Andrei din feed, Yana avea și un reper intitulat „Noi”, în care păstra Instastory-urile cu tânărul. Și acel reper a fost șters.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana, mesaj dur după ce a fost criticată. Ce a transmis pe internet

Yana și Andrei au intrat într-un live, unde au confirmat despărțirea, apoi au revenit pe TikTok cu un videoclip în care își vorbeau cu apelativele: „Iubito”, și „Iubitule”, semn că s-ar fi împăcat.

În live-ul în care anunțau despărțirea, Yana spunea. „Să știți că eu cu Andrei am luat decizia să ne despărțim și să nu mai existăm ca cuplu. Este o decizie irevocabilă și cred că cel puțin eu n detalii nu vreau să mă adâncesc și consider că acest lucru că aest lucru este prea personal”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După ce au apărut vorbindu-și ca înainte, fanii cuplului au fost încântați să vadă posibilitatea împăcării.

Aceste neînțelegeri au venit la doar câteva zile după ce Yana și Andrei împliniseră 2 luni de logodnă.

Mireasa Sezonul 6, 6 septembrie 2022. Pe cine au invitat fetele la cină și ce au spus despre Giorgio și Andrei... Mireasa sezon 6. Raluca, foarte încântată după date-ul cu Giorgio: ”Să fie semn de îndrăgostire?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x