Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo după gală. Dezvăluirile din trecut au adus semne de întrebare

În gala de sambătă, s-au aflat mai multe despre trecutul Norei. Doamna Dana și Leo au aflat mai multe despre fata pe care au primit-o în familia lor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce s-a întâmplat între Nora și Leo după gală. Dezvăluirile din trecut au adus semne de întrebare Galerie
În gala de sambătă, s-au aflat mai multe despre trecutul Norei | Antena 1

Dar o scrisoare pe care Leo a primit-o de la susținători, l-a pus pe acesta și mai mult pe gânduri. Acesta a discutat cu Aron și a spus că i-a acceptat trecutul, dar aceste noi informații trebuie discutate, dar sunt prea mult pentru el.

Ce s-a întâmplat între Nora și Leo după gală

Robert a mers să vorbească cu doamna Dana, iar Leo a mers să discute cu Nora și i-a cerut explicații. Băiatul i-a reproșat Norei că nu i-a spus mai multe despre trecutul ei și că a aflat în emisia live mai multe despre iubita sa.

Nora i-a spus că nu a avut sute de bărbați și că familia ei a știut tot ce s-a întâmplat în viața sa. Băiatul se teme ce se va întâmpla cu cei doi când vor ieși afară și ce va afla de la lume despre Nora. Concurenta și-a explicat și mai mult trecutul față de iubitul ei și spune că Leo este cel care decide ce e mai bine între ei.

Leo a întrebat-o ce simte pentru el, iar Nora a spus că îl iubește. Întrebat de Simona Gherghe ce crede despre tot ce s-a difuzat, băiatul spune că ține la ea și că vrea să știe tot ca să aibă argumente atunci când oamenii vor arunca cu "noroi" în ea.

Leo: "Mă interesează în primul rând adevărul".

Ce crede doamna Dana despre cei doi

Doamna Dana și Leo au vorbit și ei. Băiatul a încercat să-și convingă mama că Nora are tot ceea ce caută el la o femeie. Mama sa a discutat cu Larisa și a spus că toată situația a enervat-o și că nu vrea ca Leo să se certe cu ea din cauza iubitei sale.

Leo i-a spus Norei că o iubește și că face parte din familia lui: "Ești tot ce mi-am dorit vreodată".

Doamna Dana a spus azi în direct că sunt multe lucruri care o fac să dea înapoi, dar că nu este de acord cu Nora pentru Leo. Mama concurentului spune că Nora nu este sinceră cu ei și nu mai poate să ducă mai departe toată această poveste despre trecutul Norei.

Mireasa 2022, sezon 5. Sebastian s-a întâlnit cu Andreea, fosta iubită a lui Cosmin. Ce au anunțat... Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, gesturi tandre, departe de ochii curioșilor. Cei doi formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x