Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 7 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul Mireasa a votat intens în această săptămână și în gala de sâmbătă, 7 mai 2022, s-au aflat rezultatele votului. Clasamentul a fost anunțat de Simona Gherghe.

Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 7 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii Galerie
Clasamentul publicului din 7 mai 2022 | Antena 1

În această săptămână s-au întâmplat multe în casa Mireasa. Perneș a cerut-o în căsătorie pe Sabrina, Sese și Giovana au avut parte de mai multe tensiuni, iar Valentin și Alina sunt din eîn ce mai apropiați. Elena și Adrian sunt într-o cunoaștere, iar Inimioara e pregătită să plece acasă după refuzul lui Adrian.

Întrebat de Simona Gherghe ce a decis în privința Inimioarei, băiatul a spus din nou că nu își dorește să meargă mai departe în cunoașterea cu ea. Chiar dacă fata nu vrea să părăsească competiția, Inimoara a fost rugată să părăsească casa Mireasa, iar Simona i-a mulțumit pentru toate eforturile ei și a rugat-o să nu-și piardă speranța în iubire.

Clasamentul publicului din 7 mai 2022

Gala de sâmbătă, 7 mai 2022, a emisiunii Mireasa a fost plină de surprize și emoții. S-au întâmplat multe evenimente între concurenți, iar Larisa și Ina s-au aflat în cursa de eliminare. Apoi, Simona Gherghe a anunțat cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii.

Mama săptămânii a fost aleasă doamna Eleonora, care a mulțumit tuturor pentru rezultat.

Băiatul săptămânii a fost ales Perneș, pe locul doi clasându-se Sese, urmat de Valentin pe locul trei.

Tot în gala de sâmbătă a emisiunii Mireasa, difuzată în 7 mai 2022, s-a aflat și topul fetelor. Pe primul loc s-a clasat Giovana, pe locul al doilea este Sabrina, iar ultima poziție a fost ocupată de Alina.

Ce fată a părăsit casa Mireasa

Ina și Larisa s-au aflat în cursă de eliminare. Fata care a fost votată să plece acasă este Ina, iar aceasta a spus că abia așteaptă să se vadă cu cei dragi.

În această seară este petrecere underground în casa Mireasa, iar invitatul special este Cabron.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și Răzvan au fost la un date. Cum s-au simțit cei doi la zoo... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, mesaj emoționant din partea lui Robert. Ce i-a transmis băiatul după ce tânăra a discutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x