Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost primită Inimioara în casă. Prima interacțiune cu Adrian

Adrian a cerut ca Inimioara să intre în casa Mireasa ca să se cunoască mai bine. Fata a intrat în competiție în gala din 23 aprilie.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost primită Inimioara în casă. Prima interacțiune cu Adrian Galerie
Cum a fost primită Inimioara în casă | Antena 1

Toți cei din casă le-au arătat susținerea lor. Doamna Elena a spus că se potrivesc foarte bine, iar Adrian a spus că abia așteaptă să petreacă timpul alături de ea.

Cum a fost primită Inimioara în casă

Și doamna Eleonora și Giovana l-au lăudat pe Adrian în fața Inimioarei, iar energia pozitivă a dăinuit în casă după intrarea fetei. Adrian a spus că este prima dată când o fată îl privește cu inima curată.

Giovana le-a promis că le va deveni nașă dacă aceștia vor decide să se căsătorească. Adrian vrea să-și dea timp și să lase lucrurile să se rezolve de la sine.

Doamna Dana spune că cei doi se potrivesc de minune și crede că se vor căsători. Când Inimioara și Adrian au stat de vorbă, fata i-a spus că abia aștepta să-l vadă și că a fost interesată de el de când i-a văzut prima dată poza.

Inimioara a spus că e dispusă să-l accepte pe Adrian așa cum este el, cu tot cu stilul lui diferit de viață. Adrian a spus că fata a băgat un șoc în inima lui și că abia așteaptă să o cunoască mai bine.

Inimioara l-a asigurat că vrea o relație serioasă și că vrea să iasă din casă ca doamna Soare.

Inimioara a intrat în casă pentru Adrian

Inimioara a intrat în competiția Mireasa sezon 5 pentru Adrian. Cum a reacționat băiatul când a văzut-o în realitate și ce a spus tânăra la reîntoarcere aflați în rândurile următoare.

Inimioara s-a întors în casa Mireasa. Tânăra, care în afara casei a fost într-o cunoaștere cu Sebastian, a revenit pentru Adrian. Îmbrăcată într-o rochie alb cu roșu, Inimioara a mers țintă către Simona Gherghe.

Ea i-a dăruit o icoană, apoi a mers pe canapea, lângă Adrian.

”Doamne ajută”, a zis Inimioara când Simona Gherghe le-a spus celor doi că speră să-și găsească iubirea în casa Mireasa.

În urmă cu câteva zile, Inimioara i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Ea și-a arătat interesul pentru el și, după ce s-a gândit bine, concurentul a decis că vrea să o cunoască.

”Da, răspunsul meu este clar. Îmi doresc să te cunosc, îți mulțumesc enorm pentru acest gest. După discuțiile avute cu Sese și Giovana, m-am convins că îmi doresc să te cunosc. Te aștept cu mare drag, dacă e posibil, să vii cât mai repede”, a spus Adrian la cameră, câteva minute mai târziu.

Mireasa 2022, sezonul 5. Concurenții au vorbit cu familiile lor. Ce și-au spus ... Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa cea mică în ziua de Paște. Ce s-a întâmplat cu Iris Thea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x