Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat concurenții la task-ul sărutului. Cine a câștigat provocarea și cine a renunțat rapid

Concurenții din casa Mireasa au participat la task-ul sărutului. În timp ce unii au rezistat 5 ore, Sabrina și Perneș au renunțat după 13 secunde.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat concurenții la task-ul sărutului. Cine a câștigat provocarea și cine a renunțat rapid Galerie
Cum s-au descurcat concurenții la task-ul sărutului | Antena 1

Perneș a spus că au participat pentru că nu puteau refuza, dar nu erau deloc în stare să-l ducă la capăt din cauza tensiunilor dintre ei.

Cum s-au descurcat concurenții la task-ul sărutului

Leo și Anda, Sese și Giovana, Andrei și Yana, Alina și Valentin au respectat indicațiile, dar în cele din urmă Andrei a renunțat și el. Giovana și Sese au ieșit și ei din competiție, iar lupta dură s-a dat între cuplul Alina și Valentin și Leo și Anda.

În cele din urmă, Leo a renunțat și el dând vina pe reguli și pe faptul că Alina și Valentin au încălcat regulile, dar nu le-a atras nimeni atenția.

Valentin și Alina au câștigat task-ul sărutului. Pentru că Leo a fost nemulțumit, iar Simona Gherghe a spus că ambele perechi au încălcat reguile, le-a oferit două variante. Fie ambele cupluri merg la un date la conac, cu o ședință foto inclusă și un album foto amintire. La finalul date-ului, toți patru concurenții vor viziona un film.

Valentin, Alina, Leo și Anda au spus că sunt de acord să meargă toți patru la date.

Ce reacții au avut concurenții după încălcarea de regulament a lui Valentin

După ce concurenții din casă au votat să nu se mai primească cadouri din exterior până pe data de 22 mai, ca urmare a acțiunilor lui Valentin, discuțiile au început în casa Mireasa.

Giovana a fost cea care a fost cea mai supărată. Alina i-a reproșat și ea Giovanei că atunci când a ieșit din izolare deși avea Covid nu s-a luat nicio sancțiune. Fetele și-au aruncat cuvinte grele.

Giovana a plâns în brațele lui Sese și a spus că ea avea nevoie de cadourile de acasă, mai ales că vina ziua lui Sese. Fata nu vrea să sufere ei pentru că Valentin a simțit să iasă din curtea casei.

Iubita lui Sese a spus că este bătaie de joc la adresa celorlalți și că Valentin trebuia descalificat.

Sese: "Dacă unu-i e prost, nu trebuie să fii și tu."

Sabrina a plâns și ea pentru că așteaptă lucruri importante de la familie, iar doamna Eleonora a spus că o susține. Și doamna Mioara a fost extrem de nervoasă și a spus că se simte amenințată.

Giovana a înjurat și l-a numit pe Valentin "boschet". Alina a spus că Sese nu va rămâne în cuplu cu Giovana și că dacă se va întâmpla asta, va rămâne sub papucul ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, gesturi din ce în ce mai tandre. Ce spune doamna Mioara despre cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 14 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x