Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Dansul mirilor - repetiție în direct pentru cuplurile de la Mireasa!

Cele trei cupluri de la Mireasa care se pregătesc de marele eveniment au făcut repetiții pentru dansul mirilor în platoul de la Mireasa, Capriciile iubirii, emisiunea de la Antena Stars.

Mireasa 2022, sezonul 5. Dansul mirilor - repetiție în direct pentru cuplurile de la Mireasa! Galerie
Mireasa 2022, sezonul 5. Dansul mirilor - repetiție în direct pentru cuplurile de la Mireasa! | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Cuplurile care sunt în cursa pentru marea finală au fost invitate de către Gabriela Cristea, în direct, să arate publicului cum se descurcă la valsul mirilor.

Partenerii, timizi, nu s-au așteptat la asta și au avut diverse reacții, însă au acceptat zâmbit propunerea de a repeta în fața zecilor de mii de oameni de acasă cum arată o parte din momentul special pe care îl pregătesc pentru 18 iulie 2022.

Cine s-a descurcat cel mai bine la repetiția dansului, în direct, la Mireasa, Capriciile iubirii

Marea finală a sezonului cinci Mireasa, difuzată luni, 18 iulie, de la ora 14:00, la Antena 1, se apropie cu paşi repezi, astfel că cele trei cupluri rămase în competiţie – Giovana şi Sese, Sabrina şi Perneş şi Alina şi Valentin fac ultimele pregătiri înainte de marele eveniment.

După ce au trecut proba costumelor, rochiile şi accesoriile, zilele acestea cuplurile trăiesc intens povestea lor, în cadrul unor fantasy date-uri atent pregătite de echipa de producţie a show-ului.

“Este repetiția generală, pe care vreau să vă invit aici în platou să o faceți, nu de lata, dar eu nu v-am văzut așa, cum se zice “în carne și oase”. Haideți, îndrăzniți! Sunt tare curioasă!”, spune Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii de la Antena Stars.

Alina a fost mai temătoare și nu și-a ascuns emoțiile: “Nu mai știm așa bine”.

Cuplurile s-au luat de mână și au pășit în mijlocul platoului: “Să ne spuneți voi când sunteți pregătiți și dăm play la muzică!”. Giovana a zis cu zâmbetul pe buze: “Ce-i asta?”.

Alina și Giovana erau toate numai un zâmbet și partenerii lor emoționați, în timp ce pe chipul Sabrinei nu s-a zărit nici măcar un zâmbet când a fost invitată la dans, ca mai apoi să își intre în ritm și să-i zâmbească iubitului ei.

Sabrina și Perneș s-au oprit la un moment dat din dans, în timp ce celelalte două cupluri făceau piruete. Susținătorii au putut observa care a dansat cel mai bine și a transmis emoție la repetiția generală.

Mireasa 2022, sezonul 5. Proba costumelor în fața părinților. Concurenții au avut foarte multe emoții... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaje au primit cuplurile din partea susținătorilor înainte de marele eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x