Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Mioara o acuză pe doamna Dana că îi ia hainele: „Nici la baie nu mă lasă”. Ce se întâmplă

Doamna Dana și doamna Mioara au ajuns din nou la cuțite! Cele două și-au adresat mai multe acuzații și reproșuri în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii, care au făcut-o pe Gabriela Cristea să izbucnească. Prezentatoarea TV a fost la un pas de a le scoate pe acestea din emisiune din cauza cuvintelor urâte.

Colaj cu doamna Dana și doamna Mioara la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Doamna Dana și doamna Mioara au ajuns din nou la cuțite! | Antena 1

Spiritele s-au încins din nou în casa Mireasa. Doamna Dana și doamna Mioara și-au „aruncat” cuvinte dure, iar cearta dintre ele a continuat în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, acolo unde au fost la un pas să părăsească show-ul din cauza jignirilor pe care și le-au adresat.

Totul a început de la faptul că mama lui Andrei a susținut în nenumărate rânduri că doamna Dana i ia haine, lucru care a generat „scântei” între cele două. Reproșurile și acuzațiile neașteptate nu au întârziat să apară.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a ajuns acasă. Ce mesaj i-a transmis lui Andrei printr-o intervenție telefonică: „Îmi e dor...”

Andrei a încercat să își liniștească mama pentru a nu stârni alte discuții acide cu doamna Dana.

Doamna Mioara și doamna Dana, la cuțite în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii

Discuția aprinsă dintre cele două a continuat seara la Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars. De data aceasta, mamele concurenților nu s-au mai putut abține și au izbucnit, situația devenind destul de tensionată.

„Nu mai vreau să comentez. Mi se iau lucruri din valiză și din baie, iar nimeni nu-mi arată. De ce nu mi se arată, să vâd cine mi-a luat fondul de ten din cameră. (...) Clar că n-am dovezi și rămân eu aia...”, a mărturisit doamna Mioara.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cuplurile au avut un nou task. Cum a desurs provocarea "unica șansă"

Doamna Dana a avut imediat replica la acuzațiile mamei lui Andrei: „Nu există așa ceva! Sunt aberații. Nu pune nimeni mâna pe hainele ei. Haideți să ne uităm pe camere, că eu mă simt prost. Am ajuns să fiu judecată de această femeie, nu mai pot, să se ia măsuri! Cum naiba să nu-ți cunoști șosetele sau hainele! De trei zile mă blesteamă”.

„Nici la baie nu mă lasă doamna Dana!”, a mai completat doamna Mioara.

Mama lui Leo i-a adresat colegei sale câteva jigniri, care au făcut-o pe Gabriela Cristea să o atenționeze. Conflictul dintre cele două a degenerat rapid, motiv pentru care prezentatoarea TV s-a simțit nevoită să ia măsuri. Aceasta le-a transmis celor două mame că vor fi date afară din platou dacă vor mai continua să se jignească.

„Mie nu mi se pare că e de acum conflictul ăsta, e de mult. Și nu înțeleg de ce! Ne cereți să fim judecătorii supremi, dar nu suntem asta. Noi intervenim doar dacă este vorba de violență și de limbajul pe care l-ați avut mai devreme. Nu putem interveni altfel, că nu sunteți la grădiniță”, a mărturisit Gabriela Cristea.

Doamna Dana și Larisa, cearta care le-a destrămat prietenia

Doamna Dana a avut un mic conflict și cu Larisa, care a dus la destrămarea relației de prietenie dintre ele. Se pare că neînțelegerile dintre ele au făcut-o pe tânără să izbucnească în lacrimi chiar în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

„Nu mai avem ce discuta! Eu nu stau aici să sufăr din cauza ta și din cauza falsității tale. Pe tine nu te interesează!”, i-a spus Larisa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a ajuns acasă. Ce mesaj i-a transmis lui Andrei printr-o intervenție telefonică: „Îmi e do... Mireasa 2022, sezonul 5. Conflictul dintre doamna Mioara și doamna Dana a escaladat. Ce s-a întâmplat după emisia live d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x