Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Gelozia și-a spus cuvântul. Nora a fost ținta atacurilor

Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Acesta susține că nu are nimic, însă ochii o trădează. Întrebată la început de ediție cine a supărat-o ea a răspuns: “Nimeni. Eu mă supăr”, moment în care i s-au umplut ochii de lacrimi. Însă, treptat a dezvăluit de ce este deranjată, Nora fiind ținta sa.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Gelozia și-a spus cuvântul. Nora a fost ținta atacurilor Galerie
Giovana, în lacrimi în timpul emisiunii. Gelozia și-a spus cuvântul. Nora a fost ținta atacurilor | Mireasa

Cu ocazia împlinirii a doua luni de cand sunt în casa Mireasa, concurenții au revăzut imaginile de la începutul sezonului, dar acolo s-a intamplat ceva ce a deranjat-o pe Giovana. Sese spune că acesta este geloasă.

Giovana a spus tot ce gândește: "Nu o suport pe Nora!". Ce s-a întâmplat între ea și Sese

Pentru a înțelege contextul, Simona a explicat ce s-a întâmplat. Sese a spus în prezentarea inițială a sa că nu îi plac femeile care “trec din floare în floare”, iar Giovana a luat foc văzând din nou momentele. Ea i-a reproșat partenerului său că s-a dus la început fix la o femeie exact așa cum spunea că nu vrea, făcând referire direct la Nora.

Giovana a fost supărată pe el pentru apropierea din trecut și a ținut să-i spună că dacă a afirmat că nu îi plac femeile de un anumit fel, conform declarațiilor sale, de ce s-a dus fix acolo. Acuzația dură a lăsat-o mută pe Nora, dar și pe Simona Gherghe. Giovana a folosit un cuvânt jignitor la adresa Norei, iar prezentatoarea tv a afirmat: “O să mă fac că nu am auzit”.

Imediat, Giovana a mai spus că nu o suporta pe Nora, acesta fiind cea alături de care Sese s-a apropiat la început. Tânăra susține că îi este foarte greu să trăiască în aceeași casă cu Nora și că vrea să o ignore complet.

Este vizibil că Giovana este supărată, însă Sese încearcă să o înțeleagă și să o împace. În situația delicată a intervenit și Andrei, care a stat de vorbă cu Sese, ca de la bărbat la bărbat, și i-a spus că Giovana este o fată extrem de inteligentă, iar acest moment este unul peste care vor trece, chiar dacă tânăra este încercată de gelozie.

În dimineața de sâmbătă Andrei era curios să afle de la Sese cum va reacționa la geloziile Giovanei. ”Eu sunt foarte matur. Eu știu ceea ce simte!”, a spus Sese.

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Perneș și-au adresat cuvinte jignitoare. Robert a fost și el deranjat de un gest... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au primit amendă, cei doi nu au ținut seama de avertizările producției...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x