Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ina, acuzații dure la adresa Giovanei. Ce le-a povestit concurenta prietenelor sale din casa Mireasa

Ina, Elena și Yana au continuat să se amuze pe seama Giovanei după discuția pe care au avut-o în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce acuzați dure i-au fost aduse iubitei lui Sese.

colaj cu Gabriela Cristea, Giovana, Iana și Elena la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Ina, Elena și Yana au continuat să se amuze pe seama Giovanei după discuția pe care au avut-o în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

În ultimele zile, Giovana a intrat într-un conflict direct cu Ina, Elena și Yana după ce le-a cerut fetelor ca una dintre ele să părăsească camera în care se află pentru a se muta Inimioara în locul ei.

Propunerea iubitei lui Sese a generat câteva replici acide. Elena a fost cea care i-a dezvăluit că nu se vor muta din locul în care au stat până acum, iar singura soluție ar fi să se mute Giovana în camera Inimioarei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, surpriză uriașă de ziua ei din partea lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat cei doi

Discuțiile tăioase dintre cele patru concurente au continuat și în emisiunea Mireasa - Capriciile Iubirii, unde au dezbătut în amănunt controversatul subiect. Deși s-a ajuns la un înțeles, iar Larisa a fost cea care a părăsit camera pentru a se muta Inimioara, conflictul dintre cele patru fete nu a fost ameliorat.

Ce acuzații i-a adus Ina colegei sale de cameră, Giovana

În urma unei conversații cu Elena și Yana, Ina a făcut acuzații dure la adresa Giovanei. Tânăra a spus despre iubita lui Sese că bea în fiecare zi alcool, vorbește singură prin casă și că își lasă hainele murdare la vedere.

„Am văzut că bea în fiecare zi, bea în fiecare zi! Își mai lasă și în fiecare zi haine murdare acolo, pe stender. Data viitoare îmi pun un pahar de vin și alunec din greșeală pe ea. (...) Vorbim cât vrem noi, că oricum o să fim date pe rând afară”, a spus Ina, vizibil deranjat și enervată de comportamentul Giovanei din ultimele zile.

Yana a ținut neapărat să o atenționeze pe colega sa că este posibil ca vorbele sale să fie interpretate într-un mod greșit de către telespectatori, motiv pentru care ar trebui să termine discuția despre iubita lui Sese.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Care e relația dintre cei doi

Giovana nu s-a putut abține după ce a văzut imaginile cu Ina, Yana și Elena: „Ce să spun, sunt foarte importantă. În primul rând, nu știu ce aveți cu mine. Știu că sunt foarte importantă, dar cred că trebuie să vă abțineți. Tu faci niște acuzații care nu își au rostul”.

Sese i-a luat apărarea iubitei sale și i-a făcut câteva observații Inei.

În cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, Gabriela Cristea le-a dezvăluit fetelor că discuția dintre ele este una inutilă și că ar fi cazul să se încheie aici.

„Toate lucrurile din casă sunt pentru voi toți, dar trebuie să știți să vi le administrați”, a spus prezentatoarea TV.

„Sunteți mai imature decât ea”, a completat Sese.

Tensiunile dintre fete și Sese au degenerat, iar replicile acide au început să își facă simțită prezența, motiv pentru care prezentatoarea emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars a decis „să pună piciorul în prag”.

„Vă rog să aveți grijă la limbaj, că vă dau afară din emisiune”, a mai adăugat Gabriela Cristea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, surpriză uriașă de ziua ei din partea lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografi... Mireasa 2022, sezonul 5. Ana Maria, sora lui Andrei, intervenție telefonică după conflictul dintre doamna Mioara și Lari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x