Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Băieții au „studiat-o” și au dat verdictul! Ce au zis

Noua concurentă pe nume Larisa a fost primită cu braațele deschise de către celelalte concurente din casa Mireasa. Reacțiile nu au întârziat să apară nici în rândul băieților. Ce detalii au ieșit la iveală?

colaj foto cu larisa si alti concurenti de la mireasa sezonul 5 Galerie
Concurenții din casa Mireasa au făcut dezvăluiri inedite despre Larisa | Antena 1

Vineri, 28 ianuarie 2022, în casa Mireasa și-a făcut apariția o nouă concurentă pe nume Larisa. Tânăra în vârstă de 26 de ani este din Caransebeș, dar trăiește de mai bine de 19 ani la Madrid.

Celelalte tinere din casa Mireasa au fost încântate s-o cunoască și au primit-o cu brațele deschise. Ce a dezvăluit Larisa ulterior și ce părere au băieții din sezonul 5 despre ea?

Ce s-a aflat despre Larisa de la Mireasa sezonul 5 și ce au dezvăluit băieții din casă despre ea

Tânăra a lucrat o vreme ca secretă, dar pierdea locului de muncă i-a dat șansa să participe în sezonul 5 al emisiunii Mireasa de la Antena 1.

Celelalte tinere au fost extrem de curioase să afle detalii despre noua venită, iar doamna Eleonora i-a făcut turul casei. Cățelul tinerei a început și el să se acomodeze și, din vorbă în vorbă, am aflat mai multe detalii despre ultima perioadă din viața noii concurente din sezonul 5 al emisiunii Mireasa, de la Antena 1.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Aron e cu gândul la o altă fată din afara casei. Ce mărturisiri a făcut concurentul

Pandemia și concedierile făcute cu scopul de-a economisi resursele companiei sunt factorii care au făcut-o pe Larisa să își piardă locul de muncă în firma unde lucra de mulți ani.

„Fetele mi s-au părut superbe, foarte frumoase! De treabă, m-au primit foarte bine în casă și sper să ne înțelegem la fel de bine și în continuare!”, a dezvăluit Larisa, de față cu toți.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a luat-o la bani mărunți pe Alina după date-ul cu Leo. A insistat în legătură cu fostul soț

Reacțiile nu au întârziat să apară nici în rândul băieților. Unii au plăcut pe Larisa și au fost de părere că e o fată interesantă și cu o atitudină plăcută. Aron a fost cel mai sincer dintre toți și a zis că topul lui s-a schimbat, semn că tânărul a pus deja ochii pe noua concurentă din casa Mireasa, sezonul 5.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Rezultatul votului! Publicul a decis cine sunt preferații săptămânii

„Deci fata asta nu știe de figuri din astea de România, de prințesă”, a zis unul dintre concurenți.

„Chiar are o energie super”, au complet alții.

Ce alte detalii au mai ieșit la iveală despre Larisa, noua concurentă din casa Mireasa sezonul 5? Află totul urmărind clipul video de mai sus, difuzată pe 29 ianuarie 2022.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa e noua concurentă din competiție. Cum arată și cu ce se ocupă... Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Nora, la întâlnirea pe nevăzute! Ce s-a aflat despre concurent și ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x