Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a fost impresionat de Alina. Ce a spus despre concurentă

Leo a fost ieri în casa fetelor și a mamelor și le-a cunoscut pe concurente. Fata care l-a impresionat a fost Alina, deși aceasta a fost căsătorită, lucru pe care a spus că nu-l acceptă.

Atunci când a ajuns în casa băieților, Leo a spus că fetele sunt foarte frumoase, dar că cel mai mult i-a plăcut de Alina. Fata pe care nu a plăcut-o deloc a fost Giovana, dar a spus că nu-l interesează acest detaliu pentru că nici el nu o place.

Leo a fost impresionat de Alina

Acesta crede că Giovana nu a vrut să-l cunoască din cauza faptului că aceasta s-a certat cu mama sa. Leo le-a mai spus concurenților că Giovana are deja un preferat, dar că nu i-a dat numele.

Băieții au fost curioși să afle mai multe detalii despre pretendentele lor, dar Leo nu a fost atât de comunicativ, mai ales că și-a schimbat părerea după ce a văzut-o pe Alina.

Cei doi au avut și un blind date și concurentul nu a fost tocmai impresionat de ea după ce fata i-a mărturisit că a mai fost căsătorită.

Leo și mama sa, doamna Dana, au spus încă din materialul de prezentare că în familia lor nu acceptă o fată divorțată, care are copii sau altfel de probleme. Cu toate acestea, se pare că Leo și doamna Dana pot trece destul de ușor peste căsnicia de 6 luni a Alinei pentru că amândoi o plac.

Alina a fost căsătorită doar civil, nu și la biserică, iar acest lucru face diferența pentru mamă și fiu. Cei doi sunt foarte credincioși și cununia religioasă este extrem de importantă pentru ei.

Leo și Alina au avut un blind date

Cei doi s-au pregătit și au mers rapid la panou. Leo a spus de la început că nu acceptă femeile căsătorite, dar Alina, deși are 22 de ani a tcut deja printr-o căsnicie. După mai multe întrebări, Leo nu a mai fost la fel de deschis, iar Alina crede că a fost din cauza fostei sale căsnicii.

Leo a spus că lipsa de afecțiune sau lipsa de respect sunt lucrurile care nu i-ar plăcea la o femeie, iar minciuna și înșelatul nu le acceptă sub nicio formă.

Alina și Leo se plac reciproc după ce s-au văzut față în față. Leo are 23 ani, urmează să împlinească 24 în aprilie. Este din județul Ilfov, Pipera Voluntari, unde locuiește împreună cu familia. Are o soră mai mică, de 21 de ani care a participat și ea la Mireasa, Ruxi Anghel. Se înțeleg foarte bine și se iubesc enorm.

Leo este student la drept, dar are și licența de bucatar. Nu vrea să facă o meserie din asta, este doar o pasiune.

Cu familia are o relație foarte buna. Cu mama are o legatura puternică, aparte. O consideră cea mai bună prietenă pentru că “este foarte open mind”.

Ultima relație a durat 3 ani și a fost cea mai lungă. S-au despărțit de aproape un an. Nu mai țin legătura. Spune că s-a răcit relația dintre ei pentru ca nu îi oferea suport moral, nu era afectuoasă.

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca l-a dus pe Ion la părinții ei. Cum l-a „testat” tatăl iubitei sale: „A încercat să vadă”... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș a intrat în casa Mireasa și le-a cunoscut pe fete. Ce a spus când a văzut-o pe Nora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x