Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze

Leo a fost deranjat de faptul că Nora, din cauza faptului că nu mai vrea să dea detalii despre trecutul ei, pare că îl minte și nu vrea să fie pus într-o astfel de situație.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze Galerie
Leo a reacționat și a țipat la Nora | Antena 1

După ce aseară la Miresa Capriciile iubirii s-a discutat de unde a avut Nora bani să ajute un ONG pentru animale, Leo s-a certat cu Nora. Băiatul a spus că nu suportă că iubita sa nu mai dă explicații și toată lumea crede că ea minte cu tot ceea ce spune.

Leo a reacționat și a țipat la Nora

Întrebat azi în emisia live care sunt cel etrei lucruri pe care are să i le reproșeze iubitei sale, concurentul a spus că și-a spus părerea atunci când l-a supărat ceva. Întrebat din nou de Simona Gherghe, Leo a spus că are un singur lucru să-i reproșeze Norei și anume că nu a fost corect cu el de la început.

Chiar dacă sunt lucruri care au venit de afară, pe el nu-l interesează ce se spune despre ea, dar Nora trebuia să-i spună tot ca să știe cum să facă față situației.

Leo a mai spus că Nora are tot respectul lui că a făcut acte de caritate, indiferent de proveniența banilor.

Mama Norei, o nouă intervenție telefonică

Mama Norei a avut o nouă intervenție telefonică după ce fiica sa a negat în fața lui Leo unele afirmații din scrisoare primită de acesta. Iată adevăratul motiv pentru care a intrat în direct doamna Eniko.

Nora și Leo întâmpină din nou probleme în cuplul lor, după ce concurentul a primit o scrisoare de la o persoană misterioasă. Momentul cu discuția acidă dintre cei doi a fost difuzat în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Situația a devenit și mai tensionată după ce concurentul nu a vrut să-i arate iubitei sale scrisoarea. Nora a devzăluit că bănuiește cine ar fi putut scrie un astfel de text la adresa persoanei sale. Mai mult decât atât, tânăra a negat în fața partenerului său dunle afirmații din scrisoare.

„Te încrezi puțin în scrisorile astea. (...) Și trecutul meu îți aparține ție într-o discuție dintre mine și tine. Ieșim afară, iar acolo o să înțelegi mai multe lucruri. Tu nu le-ai spus oamenilor că nu te mai interesează trecutul meu.”, i-a spus Nora.

Leo a ținut să evidențieze faptul că nu crede în scrisoare, pentru că prezintă detalii exagerate: „E prea trasă de păr.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și-a făcut bunica să plângă. Ce i-a reproșat doamnei Elena... Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt concurenții care părăsesc competiția Mireasa. Ce au votat telespectatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x