Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, pregătit să le cunoască pe fete. Ideea de familie are un înțeles aparte pentru el

Leo este fratele lui Ruxi, concurenta din sezonul 3 Mireasa. Acesta a venit în show-ul matrimonial pentru a-și găsi o fată care știe să iubească, să vrea să evolueze și să știe ce vrea de la viață. 

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, pregătit să le cunoască pe fete. Ideea de familie are un înțeles aparte pentru el Galerie
Leo a spus că lipsa de afecțiune sau lipsa de respect sunt lucrurile care nu i-ar plăcea la o femeie | Antena 1

Acesta spune că atunci când simte că este iubit, oferă și luna de pe cer și că persoana de lângă el trebuie să fie fericită alături. Leo a venit la Mireasa cu gând de însurătoare și vrea o fată mai mică decât el sau care să aibă aceeași vârstă cu el.

Leo a pășit azi în casa Mireasa strigat de mama sa. Concurentul a cunoscut toate fetele. Acesta a avut un blid date cu Alina, dar Leo a spus că nu a fost deloc o întâlnire reușită, lucru confirmat și de concurentă.

Leo și Alina au avut un blind date

Cei doi s-au pregătit și au mers rapid la panou. Leo a spus de la început că nu acceptă femeile căsătorite, dar Alina, deși are 22 de ani a tcut deja printr-o căsnicie. După mai multe întrebări, Leo nu a mai fost la fel de deschis, iar Alina crede că a fost din cauza fostei sale căsnicii.

Leo a spus că lipsa de afecțiune sau lipsa de respect sunt lucrurile care nu i-ar plăcea la o femeie, iar minciuna și înșelatul nu le acceptă sub nicio formă.

Alina și Leo se plac reciproc după ce s-au văzut față în față.

Cine este Anghel Leonard Andrei

Leo are 23 ani, urmează să împlinească 24 în aprilie. Este din județul Ilfov, Pipera Voluntari, unde locuiește împreună cu familia. Are o soră mai mică, de 21 de ani care a participat și ea la Mireasa, Ruxi Anghel. Se înțeleg foarte bine și se iubesc enorm.

Leo este student la drept, dar are și licența de bucatar. Nu vrea să facă o meserie din asta, este doar o pasiune.

Cu familia are o relație foarte buna. Cu mama are o legatura puternică, aparte. O consideră cea mai bună prietenă pentru că “este foarte open mind”.

Ultima relație a durat 3 ani și a fost cea mai lungă. S-au despărțit de aproape un an. Nu mai țin legătura. Spune că s-a răcit relația dintre ei pentru ca nu îi oferea suport moral, nu era afectuoasă.

El vine însoțit de doamna Dana, mama lui. Anghel Daniela are 46 ani și este născută în București. Provine dintr-o familie de machedoni și are trei surori. Este casatorita de 25 de ani cu tatăl copiilor, care este roman.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, discuții în contradictoriu. De ce nu sunt cei doi de acord... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a luat-o la bani mărunți pe Alina după date-ul cu Leo. A insistat în legătură cu fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x