Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au avut un date la mare. Ce s-a întâmplat între cei doi

Leo și Anda au avut un date la mare. Cei doi sunt din ce în ce mai apropiați, iar sentimentele lor cresc de la o zi la alta.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au avut un date la mare. Ce s-a întâmplat între cei doi Galerie
Leo și Anda au avut un date la mare | Antena 1

Tinerii s-au bucurat de momente unice împreună și au avut parte de senzații care să-i unească și mai mult. Leo a spus despre Anda că o vrea alături pentru tot restul vieții ei. Fata a spus că dacă ar merge pe insulă și ar avea voie să ia doar trei lucruri, doar de Leo ar avea nevoie.

Leo și Anda au avut un date la mare

Anda i-a spus lui Leo că se completează și că trăiește un vis frumos alături de el. Fata crede că totul merge bine în relația lor și că nu are ce să-i doboare. Leo spune că are multe calități iubita sa, dar vrea să lase timpul să treacă ca să vadă dacă totul este real între ei.

Băiatul doamnei Dana își dorește planuri de viitor cu Anda și că fata are tot ceea ce el a căutat până acum la o femeie. Amândoi sunt extrem de îndrăgostiți și cred că între ei a fost dragoste la prima vedere.

Întâlnirea la mare le-a consolidat și mai mult relația și i-a ajutat să se apropie mai mult. Anda simte o compatibilitate aparte cu Leo și lucrurile se leagă foarte frumos între ei.

Leo a spus că se simte foarte fericit alături de Anda. Băiatul a mai spus că el simte că începe să o iubească pe Anda.

Discuții între Anda și Leo

Cu toate acestea, Leo nu a avut o stare bună în emisia live de azi. Întrebat de Simona Gherghe ce s-a întâmplat, băiatul a spus că starea lui nu are legătură cu Anda.

Deși fata a încercat să afle ce se întâmplă cu el, Leo a spus că e ceva care are legătură cu ziua de ieri. Doamna Dana spune că e posibil ca Leo să fie stresat din cauza unei situații de acasă, din familie.

Anda nu a știut ce să spună despre situația în care se află.

Mireasa 2022, sezon 5. Părinții Elenei și-au spus părerea despre Adrian. Ce a zis mama despre pretendentul fiicei... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce crede Larisa despre Răzvan. Fata s-a confesat în fața doamnei Dana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x