Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Care e relația dintre cei doi

Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună și sunt mai apropiați pe zi ce trece. Se joacă, sunt joviali și vorbesc despre viitor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună. Care e relația dintre cei doi Galerie
Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună | Antena 1

După ce s-au distrat și s-au jucat, iar doamna Dana a fost atentă la ei, Anda și Leo au discutat despre viitor. În timp ce Anda vrea doar doi copii, Leo a spus că își dorește trei, indiferent că trebuie să-i facă cu femei diferite.

Leo și Anda petrec din ce în ce mai mult timp împreună

Anda s-a aruncat în brațele lui Leo și s-au dat reciproc cu turmeric pe față. Apropierea dintre ei este evidentă și cu toții se întreabă dacă se conturază o poveste de dragoste între ei.

Simona Gherghe s-a bucurat și ea la vederea imaginilor, iar toți cei din casă spun că cei doi vor forma un cuplu. Doamna Dana o place mult pe Anda și a afirmat în emisia live că o va primi cu brațele deschise în familia lor pe fată.

Simona Gherghe a anunțat că va lipsi de la emisiune joi, vineri și sâmbătă, dar că o va înlocui Gabriela Cristea.

Anda și Leo se plac reciproc și se simt bine împreună. Simona Gherghe a spus că le mai dă câteva zile să se declare oficial un cuplu.

Leo și Anda au avut o întâlnire

Leo și Anda de la Mireasa sezon 5 au avut un date în afara casei. Cei doi s-au distrat pe cinste și doamna Dana a zâmbit pe tot parcursul materialului.

”Am ales-o la date pe Anda pentru că ea nu a ieșit din casă fiind concurentă nou”, și-a justificat Leo alegerea. ”Am înțeleg să o feresc pentru că nu s-a acomodat cu genul ăsta de mașinuțe. Am încercat să o protejez”, a explicat concurentul.

Cred că e cel mai frumos date din câte au fost”, a spus Leo într-o discuție cu Anda, în timp ce stăteau la semafor.

După plimbarea cu mașinuțele, Leo și Anda au mers la o prăjitură. La masă, el i-a dăruit un trandafir din hârtie. ”Am văzut mai multe puncte în comun cu Leo.”, a afirmat Anda.

”Dacă ar fi ceva să mă atragă la Anda e energia. E mereu în mișcare”, a adăugat Leo. ”Leo este un băiat simpatic, un bărbat matur, mai matur decât vârsta pe care o are. E simpatic, îmi plac glumele lui”, a zis și Anda.

La date, Anda a vrut să știe ce părere are Leo despre ea. El i-a zis că e liniștită, dar știe să se distreze. ”Din punctul meu de vedere, capitolul Nora s-a încheiat. Anda ar fi singura fată în fața căreia aș putea să mă deschid”, a mai declarat Leo.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții despre căsătorie. Ce au discutat cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora, surpriză uriașă de ziua ei din partea lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x