Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda

Leo și doamna Dana au mers împreună la un magazin de bijuterii pentru a alege inelul de logodnă pentru Anda. Băiatul nu a avut niciun model în minte și a spus că se lasă ghidat de instinct.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă. Ce bijuterie a primit Anda Galerie
Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă | Antena 1

Leo a luat rapid decizia, ajutat de mama sa. Fiul doamnei Dana a spus că și-a dorit bijuteria care spune o poveste și este convins că Anda îl va aprecia foarte mult.

Leo și doamna Dana au ales inelul de logodnă

Leo: "O iubesc și îmi doresc să rămână alături de mine toată viața".

Doamna Dana a spus că relația dintre Anda și Leo este bazată pe distracție și amuzament, iar dragostea vine de la sine între ei. Mama lui Leo a spus că povestea de dragoste a fiului ei este cea mai frumoasă.

Leo și Anda au câștigat un task de cultură generală. Leo a spus că a știut majoritatea răspunsurilor, dar pe unele dintre ele le-a aflat de la producție tocmai pentru a câștiga și a ieși din casă ca să o ceară pe Anda în căsătorie.

Leo a cerut-o pe Anda în căsătorie

Sub pretextul unui picnic în natură, Leo a scos-o pe Anda din casa Mireasa. Atunci când fata a văzut că e vorba despre o plimbare cu balonul a rămasi impresionată de supriza iubitului ei.

Au râs, s-au simțit bine, și-au oferit sărutări tandre, iar mai apoi Leo s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie pe Anda. Fata a acceptat imediat, mai ales că Leo i-a spus că ea reprezintă totul pentru el.

Leo: "Acum continuăm zborul ca și logodnica mea".

Mai apoi, cei doi au avut parte de o masa la un hotel. Leo a cerut-o din nou în căsătorie pe Anda și acolo, pe pământ, a doua oară după experiența din aer. Fata a spus că se simte pregătită să-i fie soție.

Leo și Anda au mers mai apoi la piscină și s-au răsfățat unul pe altul.

Ulterior au avut parte de o noapte la hotel și s-au simțit bine împreună. Amândoi au spus azi în emisia live că se simt împliniți și fericiți și că sunt bucurați de noul pas din viața lor.

Doamna Dana a spus că este foarte fericită pentru cei doi și că trăiește clipe la care nu mai spera niciodată. Despre Anda a spus că este fata pe care și-o dorea pentru Leo.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x