Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, tensionat în prezența Andei. Ce s-a întâmplat cu concurentul

Leo a fost supărat în timpul emisiei live de ieri, iar Anda și doamna Dana au încercat să afle ce se întâmplă cu el.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, tensionat în prezența Andei. Ce s-a întâmplat cu concurentul Galerie
Leo, tensionat în prezența Andei | Antena 1

În timpul pauzelor publicitare din emisiunea de ieri, Leo i-a spus Andei să-l lase în pace că nu are chef de discuții. Anda crede că Leo este de părere că băiatul nu are încredere în sentimentele ei.

Leo, tensionat în prezența Andei

Doamna Dana crede că amândoi au dramatizat situația, iar Anda a spus că ea vrea ca toate lucrurile să se lămurească. Mama lui Leo a încercat să o sfătuiască pe Anda și i-a spus să fie mai răbdătoare.

Anda a spus că a fost uimită de faptul că Leo i-a declarat dragostea lui.

Din punctul lui de vedere, Leo a spus că a doua zi după ce s-au întors de la mama, o discuție din bucătărie cu Anda, l-a făcut să fie pe gânduri. Totul a pornit de la un subiect legat de căsătorie. Băiatul spune că a simțit că Anda nu are încredere în sentimentele lui și neîncrederea iubitei nu i-a picat bine.

Ce crede Leo despre sentimentele Andei

Leo a crezut că nu este luat în serios și atunci a ajuns la concluzia că nici sentimentele Andei nu sunt reale. Discuțiile dintre ei nu s-au încheiat. Leo a spus la nervi că nu vrea să o mai cunoască pe Anda și că totul s-a încheiat între ei.

Anda a spus că vrea să fie cu el și îl place foarte mult. Leo a spus că a văzut doar dezinteres și nepăsare din partea fetei și că nu mai vrea să modeleze pe nimeni. Băiatul a avut replici dure la adresa Andei. Anda a fost nemulțumită când băiatul doamnei Dana a spus că nu vrea să o mai cunoască.

Eneervată la maximum, Anda l-a sărutat cu forța pe Leo. După toate acestea, cei doi s-au împăcat și acum totul este bine între ei.

Doamna Dana este fericită pentru ceea ce se întâmplă între ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin, încălcare gravă de regulament. Ce s-a întâmplat cu concurentul... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a publicat Inimioara la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x