Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama lui Perneș a sunat să discute cu fiul ei și cu Sabrina. Ce le-a spus doamna Valeria

Sabrina și Perneș au fost invitați la Mireasa Capriciile Iubirii în ediția de aseară. S-au discutat din nou tensiunile din cuplul lor, doar că de această dată a intervenit telefonic mama lui Perneș.

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama lui Perneș a sunat să discute cu fiul ei și cu Sabrina. Ce le-a spus doamna Valeria Galerie
Mama lui Perneș a sunat să discute cu fiul ei și cu Sabrina | Antena 1

Doamna Valeria a fost foarte supărată și a spus că toată familia suferă pentru ce vede în emisiune. Mama băiatului nu înțelege deloc ce se întâmplă între cei doi și mai ales, nu înțelege de ce Sabrina se poartă așa cu fiul ei.

Mama lui Perneș a sunat să discute cu fiul ei și cu Sabrina

După ce s-au văzut alte imagini în care Sabrina îl ia în râs pe Perneș, mama băiatului le-a cerut celor doi să pună capăt relației și să înceteze să se mai cunoască pentru că nu duce la nimic frumos tensiunea dintre ei.

Întrebată de mama lui Perneș de ce fuge de logodnicul ei, Sabrina a spus că nu are tot timpul starea necesară să discute despre relație și că vrea un timp ca să-și pună ordine în gânduri. O altă întrebare la care Sabrina a răspuns a fost legată de faptul că mereu se șterge la gură după ce se sărută cu iubitul ei. Fata a dat vina pe ruj și pe faptul că nu vrea să-și strice aspectul fizic.

Referitor la relația lor, fata a spus că își dorește această relație și că îl vrea pe Perneș în continuare lângă ea.

Ce au discutat Sabrina și Perneș

Lui Perneș i s-a făcut rău și a venit medicul în casa Mireasa. Sabrina, Răzvan și doamna Eleonora au fost alături de el. Valentin a venit și el și a rugat-o pe Sabrina să aibă grijă de el.

Perneș a rămas singur cu Sabrina și a spus că nu mai rezistă cu toată această presiune asupra lor. Fata a spus că ea a cedat de ceva timp și nu găsește nicio soluție pentru situația lor. Băiatul i-a spus iubitei sale din nou ce o deranjează la ea.

Sabrina a spus că atunci când consumă alcool nu este dispusă să aibă discuții despre relația lor. Fata a spus că nu poate să fie fake și că nu înțelege de ce se pune presiune pe faptul că e logodnică.

Băiatul a spus că nu mai înțelege cum trebuie să se comporte cu ea. Sabrina a spus că el trebuie să se obișnuiască cu ea și să-i acorde timp, chiar dacă este vorba de un an, doi sau trei.

Cei doi au ajuns din nou la certuri și țipete. Perneș a spus ceea ce îl deranjează, iar Simona Gherghe l-a felicitat pentru răbdare.

Concluzia celor doi este că Sabrina trebuie să mai lase de la ea din orgoliu. Simona Gherghe a încercat să-i explice fetei ce înseamnă logodna și care este acum statutul ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda, confesiuni în cuplu. Ce au discutat cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, gesturi din ce în ce mai tandre. Ce spune doamna Mioara despre cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x