Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Maria Roman, într-o rochie elegantă, cu șliț adânc. Cum s-a pozat fosta concurentă

Maria Roman este câștigătoarea Mireasa sezonul 3. A fost apreciată și iubită în competiție, s-a căsătorit în marea finală, dar din păcate căsnicia ei cu Liviu nu a durat în afara casei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Maria Roman, într-o rochie elegantă, cu șliț adânc. Cum s-a pozat fosta concurentă
Maria Roman, într-o rochie elegantă, cu șliț adânc | Antena 1

Cu toate acestea, se pare că Maria s-a refăcut după divorț și pozează mereu cu zâmbetul pe buze. De această dată, fata și-a încântat fanii cu o imagine în care apare la un eveniment, îmbrăcată într-o rochie albastră, elegantă, cu șliț adânc.

Maria Roman, într-o rochie elegantă, cu șliț adânc

Pentru a avea mai multă încredere în ea, Maria și-a operat nasul și bustul, iar acum își etalează aspectul de invidiat ori de câte ori are ocazia. Fosta concurentă este o femeie frumoasă, care se machiază discret și știe cum să-și pună trăsăturile fizice în valoare.

Acuzațiile pe care Maria i le-a adus fostului soț sunt destul de grave. Femeia a declarat că ea a încercat în repetate rânduri să salveze căsnicia, dar că după încasarea premiului, Liviu i-ar fi spus să plece definitiv. Liviu Olteanu, soțul Mariei Roman, mireasa celui de-al treilea sezon al emisiunii cu același nume, a dezmințit acuzațiile aduse de soția sa.

Invitat în emisiunea Acces Direct, la rândul său, Liviu Olteanu a dezmințit toate acuzațiile aduse de viitoarea fostă soție, spunând că pe el îl știe multă lume și că nu a fost violent niciodată cu nimeni, mai puțin cu ea.

Chiar dacă a trecut prin momente dificile, Maria este acum o femeie liberă, care se bucură de viață și de fiecare clipă așa cum își dorește. Printre fetele care i-au trimis mesaje au fost Ana Maria Lăpuștea si Adelina.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine este Maria, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3

Maria Roman, încă Olteanu, este asistentă într-un cabinet stomatologic din Maramureș și are 27 de ani. Concurenta spunea, la începutul sezonului 3, că se consideră o femeie pretențioasă.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria la intrarea în competiția Mireasa.

Ea spunea că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii. Despre viitorul soț spunea că i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Acesta ar trebui să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu excludea nici șatenii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Clasamentul publicului din 14 mai 2022. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa 2022, sezonul 3. Anamaria Lăpuștea, imagine rară cu mama sa. Cum arată femeia care i-a dat viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x