Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a primit un telefon de la mama sa. Ce i-a transmis doamna Eniko

Nora a primit un telefon de la mama sa după toate tensiunile din ultimul timp. Concurenta a început să plângă imediat ce i-a auzit glasul la telefon.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora a primit un telefon de la mama sa. Ce i-a transmis doamna Eniko Galerie
Nora a primit un telefon de la mama sa | Antena 1

Nora a izbucnit în lacrimi de cum și-a auzit mama și i-a spus că nu mai suportă ceea ce se spune desprea ea. Concurenta și-a întrebat mama ce se aude afară că nu mai poate să ducă toate acuzațiile care i se aduc.

Nora a primit un telefon de la mama sa

Mama Norei a spus că doamna Dana i-a adresat multe cuvinte jignitoare și că nu merită nimic din ceea ce i se întâmplă. De asemenea, doamna Eniko a spus că vrea să-și vadă fiica liniștită și că o roagă să se retragă din această relație și să stea departe de familia lui Leo.

Nora a spus că nu poate să-și ascundă sentimentele și că iubirea ei este mare pentru Leo, chiar dacă i se aduc atât de multe acuzații.

Concurenta a plâns mult în ultimele zile după ce s-a aflat că a avut o relație cu un bărbat însurat și că l-a împrumutat cu bani. În ciuda declarațiilor făcute de doamna Dana, că nu vrea relația lor, Leo și Nora declară amândoi că au sentimente puternice și lasă timpul să le rezolve pe toate.

Tatăl lui Leo a spus ieri în emisia live că Leo nu va avea niciodată o relație cu Nora în afara casei și că dacă se întâmplă acest lucru, concurentul nu va mai avea parte de susținerea familiei sale.

Nora și Leo au discutat din nou despre relația lor

Nora și-a cerut din nou scuze față de Leo că nu i-a spus la timp despre trecutul ei și că a provocat atât de multă suferință în familia lui. Concurenta a cedat emoțional în fața băiatului.

A spus că atunci când a intrat în casă și-a promis că nu va mai acționa ca un robot și că se va lasă să cadă pradă sentimentelor. Nora a spus că nimeni niciodată nu a bătut la ușa părinților ei să o arate cu degetul și că viața ei și acțiunile sale sunt lucruri pe care și le asumă.

Leo a spus că este alegerea lui dacă vrea să o părăsească sau să-i țină parte. Acesta nu suportă gândul că mama sa a decis să aleagă în locul lui. Băiatul nu înțelege nici jignirile pe care mama sa i le-a adresat femeii pe care o iubește.

Cei doi s-au sărutat în semn de împăcare și și-au promis iubire unul altuia. Nora luptă să treacă peste toată această situație împreună.

Doamna Dana a reacționat atunci când a văzut imaginile cu cei doi. A verbalizat și a spus că Nora are un trecut rușinos și că experiența sa de viață nu o lasă să dea înapoi și că ea este singura care se ține după Leo.

Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a primit o scrisoare. Ce a aflat concurentul... Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra, dezvăluiri despre trecut. Ce a povestit despre fosta relație...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x