Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo tot discută despre relația lor. Ce s-a schimbat în ultimele ore

Nora și Leo au multe de discutat. Ieri în emisia live, la final, Leo a spus că nu mai vrea o relație cu Nora, dar după ce i-a cunoscut pe părinții fetei la Mireasa Capriciile iubirii, acesta s-a răzgândit.

Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Leo tot discută despre relația lor. Ce s-a schimbat în ultimele ore Galerie
Nora și Leo tot discută despre relația lor | Antena 1

Nora și Leo și-au reluat relația, dar azi, supriză. În emisia live, Leo a spus că are nevoie de timp ca să vadă ce simte cu adevărat și să-și pună ordine în gânduri pentru că are multe întrebări care au rămas fără răspuns.

Ce s-a schimbat între Nora și Leo după întâlnirea băiatului cu părinții fetei

Doamna Eniko, mama Norei, a fost aseară prezemtă la Mireasa Capriciile iubirii, iar Leo a cerut să discute între patru ochi cu părinții fetei. Mama Norei nu a dorit ca doamna Dana să fie în platoul emisiunii atunci când ea va intra în live.

Mama Norei și-a rugat fiica să nu mai dea explicații în fața nimănui. Aceasta și-a rugat fiica să-și ridice capul și să privească cu încredere spre viitor. Doamna Dana a privit azi materialul de aseară de la Capricii.

Leo a avut discuții în privat cu mama și tatăl fetei. Băiatul a spus că ține mult la Nora și de aceea a luptat cu toată familia lui. Nora și-a rugat părinții să aibă încredere în ea. Tatăl fetei a spus că vrea ca relația dintre ei trebuie să se termine. Un alt lucru pe care părinții Norei l-au mai spus a fost faptul că fata lor nu are ce căuta în familia lui Leo.

Doamna Dana a spus că nu vrea să comenteze imaginile văzute cu părinții Norei.

Cu toate acestea, Nora a spus că vrea să lupte cu oricine pentru Leo fiindcă ea simte că-l iubește. Fata spune că asta simte și că nu are ce să facă. Leo a mai spus că decizia trebuie să fie comună și că vor mai discuta pentru a-și lămuri toate lucrurile.

Ce i-a spus Leo Norei după Mireasa Capriciile Iubirii

Nora și Leo au discutat după emisiunea Mireasa Capriciile iubirii. Fata a plâns mult în brațele băiatului, dar acesta a reușit să o calmeze.

Leo i-a spus iubitei sale că dacă sunt ok în relație, aceasta promite să nu mai fie supărată. Băiatul i-a spus că este dispus să uite de tot și să o ia de la capăt.

Pe de altă parte, doamna Dana stătea supărată prin casă, după ce a ascultat prin perete ce s-a discutat la Mireasa Capriciile Iubirii. Leo a avut sentimente mai bune până la discuția cu mama sa.

Mama și fiul au stat din nou la discuții. Doamna Dana a încercat din nou să-și convingă fiul să încheie această situație și chiar l-a amenințat că vrea să plece din emisiune. Leo a spus că se simte manipulat de mama sa și că atunci când ajunge la astfel de sentimente el va face totul împotriva ei.

Leo a spus azi în fața Simonei Gherghe că vrea să știe cine joacă teatru, cine îl manipulează, cine îl iubește cu adevărat, dar pentru toate acestea are nevoie de timp.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Norei, dialog cu Leo. Ce a avut să-i spună după ce s-a despărțit de fata ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina îi reproșează lui Perneș cuvintele pe care le-a spus despre ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x