Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, schimbare totală de atitudine. Ce declarație a făcut azi în live și față de cine și-a cerut scuze

Perneș a jignit-o pe Larisa și i-a spus Sabrinei să nu mai discute cu aceasta și cu doamna Dana. Băiatul crede că cele două sunt de vină pentru problemele din relația lor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, schimbare totală de atitudine. Ce declarație a făcut azi în live și față de cine și-a cerut scuze Galerie
Perneș, schimbare totală de atitudine | Antena 1

După ce a jignit-o pe Larisa, concurentul a revenit la sentimente mai bune. A țipat, a aruncat cuvinte dure, dar azi în emisia live a spus că își cere scuze față de Larisa, Sabrina și doamna Dana și consideră să singurul vinovat pentru problemele din relația lui este el.

Perneș, schimbare totală de atitudine

Acesta a spus că el dramatizează totul și că trebuie să vadă cum face ca să gestioneze reacțiile pe care le are.

La petrecerea de sâmbătă, cei doi au stat separat mai mult timp. După o discuție cu Răzvan, Perneș și-a dat seama că este foarte tensionat în anumite momente, se enervează și își iese din stare, dar nu e deloc ok cum se comportă. Aceata a înțeles chiar și faptul că Sabrina a refuzat să iasă cu el la date, așa că a fost nevoit să îl ia pe Sese.

Perneș a spus că Sabrina se simte rău, este neînțeleasă și nu se simte iubită. Concurentul a spus că va încerca să o ajute mai mult, chiar și în momentele în care fata nu face ceea ce vrea el.

Perneș: "O iubesc atât de mult cum nu am iubit pe nimeni niciodată. E femeia perfectă".

Perneș a spus că cei doi au stat puțin de vorbă în weekend și că amîndoi au nevoie de mai mult timp. Sabrina spune că Perneș are vorbele la el și că în relația lor, balanța înclidă mai mult spre lucrurile negative. Fata spune că pentru ea relația cu Perneș este o luptă și că iubirea nu trebuie să fie așa.

Direct implicată în relația dintre Sabrina și Perneș, Larisa spune că ea nu mai are încredere deloc în cuvintele partenerului prietenei ei.

Doamna Dana spune că scuzele lui Perneș sunt egale cu zero pentru ea și că nu se bagă în relația dintre cei doi.

Perneș a avut nevoie de intervenția medicilor

În timp ce se antrena la sacul de box, Perneș a suferit o accidentare, așa că a fost nevoie de intervenția medicilor.

Sabrina și Perneș au discutat, iar pentru a scăpa de nervi, acesta a decis să se antreneze. Pentru că asistenta nu a reușit să-l ajute, a venit salvarea în casa Mireasa. Perneș crede că Sabrina nu a știut ce se întâmplă cu el, dar fata a văzut totul.

Băiatul a fost dus la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Acesta a primit recomandarea să țină mâna în ghips câteva zile. Perneș a întrebat dacă Sabrina a spus ceva despre el, dar când a aflat că fata nu a fost interesată, a spus că poate nu îi pasă de el.

Când imaginile s-au dat azi în emisia live, Perneș a văzut că a fost singur în momentele în care i-a fost cel mai greu. Băiatul a spus că nu avea nicio așteptare din partea nimănui pentru că totul a fost pe fugă, iar durerea era foarte mare.

Întrebată de Simona Gherghe de ce nu a reacționat, fata a spus că nu știe să explice comportamentul ei. Sabrina a spus că doamna Eleonora și Răzvan i-au fost alături și că nu mai era nevoie să meargă și ea.

Mama lui Perneș a sunat azi în emisia live ca să afle care e starea de sănătate a fiului ei. Perneș a liniștit-o și i-a spus că se simte mai bine. Doamna Valeria l-a rugat pe fiul ei să deschidă ochii mai bine, a zis că fiul ei nu mai este așa cum a plecat de acasă și că s-a schimbat total.

Doamna Perneș a spus că faptul că Sabrina le permite Larisei și Elenei să râdă de el nu este deloc în regulă și că nu este deloc mulțumită de ceea ce aude și vede la televizor sau pe Antena PLAY.

Perneș a spus că nu știe de ce logodnica lui nu a fost deloc interesată de starea lui.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a răspuns Nora când a fost întrebată de Leo pe live. Fostul iubit i-a numit ”reciclabile” pe e... Mireasa 2022, sezonul 5. Care este motivul pentru care Sabrina a avut o reacție indiferentă la accidentarea lui Perneș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x