Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, discuții în contradictoriu. De ce nu sunt cei doi de acord

Andrei i-a reproșat lui Perneș că a venit în emisiune cu strategie și că deși ridică femeia pe un piedestal, Perneș nu este real și a spus că nu vede bărbăția în el.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Andrei, discuții în contradictoriu. De ce nu sunt cei doi de acord Galerie
Andrei i-a reproșat lui Perneș că a venit în emisiune cu strategie | Antena 1

Perneș s-a simțit deranjat, iar de aici și până la cuvinte precum frustat, amenințări cu bătaia și comparații fizice. Andrei a spus că Perneș nu va ajunge niciodată la nivelul lui și că nu este neînțeles.

Perneș și Andrei, discuții în contradictoriu

După discuția cu Perneș, Andrei a trecut la Cosmin. L-a amenințat și pe el cu bătaia și a spus că nu răspunde pentru faptele sale. Ulterior, între Perneș și Andrei lucrurile s-au calmat, iar cei doi au au căzut la o înțelegere.

Perneș spune că așa este el, dar că nu e deloc un om fals. Iubește femeia și o prețuiește și nu vea deloc să epateze, ci pur și simplu vrea ca oamenii din jurul lui să se simtă bine. Cosmin pe de altă parte spune despre Andrei că gândește prea mult și că despică firul în patru.

Ieri, discuțiile au fost tot în casa fetelor. Cosmin a fost ieri în centrul atenției într-o discuție cu Valentin și amenințările cu bătaia au fost și acolo.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Începând de azi, telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial.

Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana, în conflict cu mamele din casa Mireasa. Ce a vrut concurenta să spună... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, pregătit să le cunoască pe fete. Ideea de familie are un înțeles aparte pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x