Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina, imaginea care a generat o mulțime de reacții din partea susținătorilor. Cum s-au pozat

Perneș și Sabrina sunt mai fericiți și îndrăgostiți ca niciodată! Concurenții sezonului 5 Mireasa radiază de bucurie la două săptămâni de la Marea Finală a show-ului matrimonial. Hai să vezi în ce ipostază romantică s-au pozat aceștia.

Colaj cu Perneș și Sabrina în Finala Mireasa Galerie
Perneș și Sabrina sunt mai fericiți și îndrăgostiți ca niciodată | Antena 1

Perneș și Sabrina formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului 5 Mireasa. De-a lungul show-ului matrimonial, cei doi au trecut prin foarte multe momente dificile împreună, conflicte și certuri, însă au rămas împreună.

Povestea lor de dragoste a început să prindă contur încă din primele săptămâni în emisiune, atunci când tânărul a încercat să o cucerească pe partenera sa prin diferite modalități. Deși relația lor a fost una cu suișuri și coborâșuri, aceștia au făcut marele pas în finala Mireasa și au spus un „DA” ferm în fața ofițerului de stare civilă.

Cum s-au fotografiat Perneș și Sabrina la două săptămâni de la Finala sezonului 5 Mireasa

Cuplul Perneș și Sabrina este unul controversat. Încă de când au decis să formeze o relație, telespectatorii și oamenii din mediul online au adus o mulțime de speculații în ceea ce privește legătura dintre cei doi.

Deși în cadrul emisiunii părea agitată și iritată de comportamentul iubitului său, acum Sabrina este mai fericită ca niciodată în compania bărbatului care i-a devenit soț, înlăturând orice zvon al publicului.

Citește și: Mireasa sezon 2. Andra și David sunt din nou împreună. Ce spune doamna Mia despre relația fiului ei

La doar două săptămâni de la Finala sezonului 5 Mireasa, concurenta radiază de bucurie la brațul lui Perneș. Din pozele publicate pe rețelele sociale se poate observa faptul că cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt.

De curând, tânărul și-a luat prins surprindere susținătorii de pe Instagram cu o nouă imagine alături de Sabrina. Aceștia s-au fotografiat în timp ce erau în mașină, însă un detaliu a acaparat atenția internauților. Zâmbetul larg al tinerei a generat o mulțime de reacții din partea prietenilor virtuali.

Zâmbetul meu perfect ❤️”, a fost descrierea folosită de Perneș la postare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea cu Perneș și Sabrina a generat peste 3 mii de like-uri și foarte multe mesaje de la susținători.

„Zâmbetul acela îl are datorită ție ♥️ Radiați unul lângă altul”, „Sabina, să nu ți dispară niciodată zâmbetul ăsta de pe față! Radiezi și, apropo, Perneș e din ce în ce mai "handsome". Aveți grijă de iubirea voastră!❤️🔥🔥” sau „Sa fiți fericiți o viață împreună. Ai luptat și ai câștigat o soție frumoasă care te iubește. Felicitări, familia Perneș ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online.

De ce a decis Sabrina să se căsătorească cu Perneș în Finala sezonului 5 Mireasa

După lungi discuții în care Sabrina dezvăluia că nu vrea să se căsătorească în emisiune, tânăra a luat o decizie importantă pe ultima sută de metri, chiar înainte de cununia civilă. Concurenta s-a hotărât să spună „DA” pentru că Perneș i-a fost mereu alături, la bine și la rău, indiferent de situație, lucru care a făcut-o să creadă că el este bărbatul potrivit.

„Ce m-a făcut să zic marele ”Da”?! Faptul că am trecut prin atâtea etape și prin atâtea situații. Și a rămas acolo, în continuare, alături de mine. Nu știu ce ar putea să fie afară încât să nu rămână alături de mine.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cât va sta Andrei la Chișinău și cum decurge relația cu Yana. Cei doi s-au filmat recent

De asta am nevoie, de un om care să rămână alături indiferent de situație de ce sunt eu. Să mă accepte și să mă iubească în continuare, poate chiar și mai mult.”, a zis Sabrina în interviu acordat Mireasa: Confesiuni.

Mireasa sezon 2. Andra și David sunt din nou împreună. Ce spune doamna Mia despre relația fiului ei... Mireasa 2021, sezonul 4. Ela a făcut furori pe rețelele sociale cu o rochie mulată. Ce detaliu i-a scos la vedere formel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x