Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Reproșurile Giovanei pentru Sese au curs fără oprire. Ce i-a spus concurenta logodnicului ei

Giovana și Sese au vorbit din nou în contradictoriu în emisiune, însă la Capriciile iubirii, cei doi au reușit să clarifice lucrurile.

Reproșurile Giovanei pentru Sese au curs fără oprire. Ce i-a spus concurenta logodnicului ei Galerie
Reproșurile Giovanei pentru Sese au curs fără oprire. Ce i-a spus concurenta logodnicului ei | Antena 1

Sese și Giovana au ajuns din nou la vorbe grele, în special din partea femeii care i-a cerut să nu mai vorbească. Cei doi au fost invitați la Mireasa Capriciile Iubirii, unde au discutat deschis despre discuțiile pe care le-au avut în casă.

Sese și Giovana, noi tensiuni în cuplu. Ce i-a reproșat ea logodnicului ei

Iată că în cuplul Sese - Giovana au apărut din nou discuții și tensiuni, iar cei doi au „disecat” problema în cadrul ultimei apariții la Capriciile Iubirii, unde au vorbit deschis despre ce se întâmplă în cuplul lor.

„Nu mai vorb cu nimeni!”, îi cere Giovana lui Sese. „Nu știu de ce aduci în discuție”, spune el.

„E tensiune între noi, nu ne convine nimic, nu are rost să mai stăm așa, pe bune”, mai spune Giovana. „Cu cine vorbești?”, întreabă el. „Cu tine. Ori mă ții așa cum vreau, ori nu mai...”, spune Giovana. „Nu mai fi așa tare-n gură!”, îi cere Sese.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Sese și Giovana, planuri mari de nuntă: „Eu nu am neamuri multe”. Ce rochie de mireasă ar vrea tânăra

Iată ce au discutat ei la Capriciile Iubirii:

„El nu trebuie să stea la încasat, dar nu mă asculta”, spune Giovana de față cu Gabriela Cristea.

„Când ne-am certat noi două cupluri, doamna Simona a întrebat dacă Andrei nu era într-o cunoaștere cu Sabrina și am zis că nu”, explică Giovana.

„Ce facem cu voi?”, se întreabă Gabriela Cristea. „Nimic. Suntem amândoi nervoși”, spune Giovana.

„Nu mi-e frică, o las să vorbească, ea spune la nervi anumite chestii care nu trebuie spuse. Să vorbească despre noi”, spune Sese.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Ion Șaulescu, replici dure. Cum explică tânăra pozele văzute de Sese în telefonul ei

Sese și Giovana s-au certat din nou dintr-un motiv complet neașteptat!

În ultima perioadă, între Sese și Giovana au apărut tot felul de tensiuni și discuții aprinse, spre marea surprindere a fanilor. În gala de sâmbătă, 25 iunie 2022, am putut afla ce frământări a avut Sese în ultima perioadă și ce și-a dorit să afle de la partenera lui.

Detalii importante au ieșit la iveală despre Sese și Giovana, în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022, de la Antena 1.

În miez de noapte, camerele de supraveghere din casă au surprins faptul că Sese era măcinat de o întrebare. Concurentul a părut că își dorește să afle cu orice preț ce înseamnă iubirea pentru Giovana.

Concurenta a spus însă că îi va transmite răspunsul doar atunci când o să vrea ea, nu când vrea el. Sese este un familist convins și tocmai de aceea a vrut să știe cu exactitate că și Giovana vrea aceleași lucruri ca el.

„Asta îmi doresc, să creez o familie”, s-a confesat Sese, în timp ce stătea în hamac și discuta cu iubita lui.

Totuși, nu a durat mult și anumite nemulțumiri ale tânărului au enervat-o și mai tare pe concurenta din casa Mireasa, sezonul 5.

„Doamne, trebuie să am discuții din orice?!”, s-a enervat Giovana, atunci când Sese a părut că își dorește să audă de la ea mai multe complimente.

„Eu nu pot să discut nimic că tu te enervezi din orice, ești irascibilă. Ia lasă-mă, frate, în pace!”, a concluzionat Sese supărat.

Totuși, de la certuri la declarații de iubire și sărutări nu a mai fost decât un pas, semn că între cei doi este o dragoste cu năbădăi. Fanii au privit atent imaginile de pe camere și au realizat, încă o dată, că cei doi se iubesc în felul lor mai pătimaș și coleric.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce părere are Andrei despre ieșirile Yanei. Fata s-a temut de reacția lui... Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu doamna Dana după ce ea, Leo și Anda au fost eliminați. Cum a fost pozată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x