Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, între Andrei și Perneș. Ce sentimente are concurenta față de cei doi

Sabrina a avut o discuție cu Andrei la petrecerea de sâmbătă seara, iar băiatul i-a cerut explicații. Acesta i-a spus că o simte rece față de el și a vrut să înțeleagă ce are de făcut mai departe.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, între Andrei și Perneș. Ce sentimente are concurenta față de cei doi Galerie
Sabrina, între Andrei și Perneș | Antena 1

Andrei a spus că nu o poate înțelege pe fată și el crede că se joacă de-a șoarecele și pisica. Fata i-a spus că vrea să rămână la stadiul de prieteni și că așteptările ei nu îi plac. Nu se mai simte confortabilă în relația de prietenie cu el.

Sabrina, între Andrei și Perneș

Andrei i-a spus că faptele sale arată ceva, dar că el nu poate înțelege cum gândește ea. Nu s-a ajuns la niciun consens între ei.

Într-o discuție cu Perneș, Sabrina a spus că nu regretă faptele sale, dar că ar schimba lucrurile în bine. Fata a spus că nu mai duce discuția mai departe pentru că Perneș are mintea în două părți, la ea și la Yana.

Sabrina a mai spus că pleacă acasă cu lecția învățată. Perneș pe de altă parte a spus că aceasta va pleca acasă căsătorită. Andrei a zis că fata trăiește în trecut și că Perneș a revenit la sentimente față de blondină.

Valentin i-a spus lui Perneș că el crede că Sabrina îl vrea pe el cu comportamentul de acum. Detașarea lui Perneș și libertatea de acum sunt două dintre lucrurile care ar atrage-o pe Sabrina până acum. Valentin mai crede că apropirea față de Yana a lui Perneș este un lucru care a pus-o pe gânduri pe Sabrina, fata dându-și seama că îl poate pierde rapid dacă el își propune.

Ce au declarat cei doi în emisia live

Întrebat de Simona Gherghe dacă este îndrăgostit de Sabrina, Perneș a spus că la anumite melodii de la petrecere, el și-a dat seama că o vrea înapoi și că este femeia care lui îi place. Sabrina a spus că nu prea își găsește cuvintele, dar că simte ceva drăguț față de el. Sunt sentimente noi pentru ea.

Sabrina nu mai poate să-și nege sentimentele pe care le-a ținut ascunse de ceva timp, dar a contat și faptul că l-a văzut în preajma altei femei. Topul și cuvintele mamei nu sunt lucruri care au făcut-o pe fată să-și dea seama de sentimentele ei reale.

Andrei spune că ceea ce se întâmplă este o situație dificilă pentru el.

Sabrina și Perneș nu au spus că sunt într-o cunoaștere și că vor lăsa ca lucrurile să decurgă normal între ei, fără să se mai grăbească.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alexandra și Cosmin, imagine emoționantă. Cum s-au pozat cei doi recent... Mireasa 2022, sezonul 5. Noi tensiuni în cuplu Alina și Valentin. Ce au discutat cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x