Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, discuții noi. Răzvan s-a bucurat de atenția fetei

La primul lui party în casa Mireasa, Răzvan s-a bucurat de atenția Sabrinei și a celorlalte fete. Perneș a fost deranjat de gesturile logodnicei sale.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina și Perneș, discuții noi. Răzvan s-a bucurat de atenția fetei Galerie
Sabrina și Perneș, discuții noi | Antena 1

Băiatul a spus că s-a săturat să fie chemat pe scenă să danseze, iar mai apoi să fie lăsat baltă. Atunci când a ieșit pe terasa casei, Sabrina a mers și ea în curte. Deși Perneș a mers după ea, fata nu a dorit să discute și nici măcar nu l-a sărutat.

Sabrina și Perneș, discuții noi

Sabrina i-a spus că vrea să plece singură din competiție. Perneș a mers să discute cu Larisa, iar concurenta i-a spus că trebuie să o accepte așa cum este. Deși a spus că va discuta a doua zi cu ea, Perneș nu a mai avut răbdare și a mers în camera Sabrinei.

Perneș i-a spus că iubește tot la ea, dar fata crede că este doar vrăjeală. Sabrina i-a spus că nu vrea să se căsătorească, moment în care Perneș a întrebat-o dacă mai vrea să fie cu el ziua următoare.

Întrebată de Simona Gherghe ce are de gând, Sabrina a spus că sunt doar prostii. Perneș a spus că a fost doar o seară proastă și că nu s-a terminat lumea pentru ei. Simona Gherghe le-a reamintit de cererea în căsătorie pentru că nu înțelege comportamentul Sabrinei.

Ce i-a rugat Simona Gherghe pe cei doi

Prezentatoarea TV a întrebat dacă e de la prea mult suc sau dacă e din cauza lipsei sentimentelor. Sabrina a spus că sigur vor mai fi probleme între ei. Fata a spus că îl place pe Perneș.

Perneș a spus că îi este teamă ce se va întâmpla după o discuție serioasă între ei. Simona a spus că e o problemă între ei, o problemă pe care toată lumea o vede, doar că ei în emisia live spun că totul este bine în cuplul lor.

Deși sunt lucruri care îi dau și lui de gândit, Perneș spune că nu vrea să renunțe la relație. Simona Gherghe a rugat-o pe fată să nu mai consume alcool la petrecere dacă nu poate să-și gestioneze stările.

Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au aniversat trei luni de relație. Cum au sărbătorit cei doi... Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, imagini de la petrecere. Cei doi s-au declarat un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x