Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Situația dramatică în familia Doamnei Dana. De ce a fost nevoită să plece acasă în miez de noapte

Doamna Dana a primit aseară un telefon din partea soțului, iar acesta i-a dat o veste care a debusolat-o complet. Aceasta a plecat de urgență acasă din cauza unei situații excepționale.

Mireasa 2022, sezonul 5. Situația dramatică în familia Doamnei Dana. De ce a fost nevoită să plece acasă în miez de noapte Galerie
Mama domnei Dana refuză să mănânce și vrea neapărat să-și vadă fiica | Antena 1

Starea de sănătate a mamei sale s-a agravat în ultimele zile. Aceasta nu a mai mâncat de câteva zile, iar domnul Anghel a spus că i-au aprins deja lumânările.

Situația dramatică în familia Doamnei Dana

Mama domnei Dana refuză să mănânce și vrea neapărat să-și vadă fiica. Domnul Anghel era disperat, iar la telefon a intervenit și Ruxi. Aceasta a spus că bunica sa se simte foarte rău și este în stare gravă.

Doamna Dana a discutat mai apoi cu Leo și l-a pus la curent cu ceea ce se întâmplă acasă. Băiatul a început și el să plângă. Mama lui Leo a mers acasă la familie ca să vadă cum se simte cu adevărat mama sa.

Aceasta a rugat-o pe mama să meargă la spital dacă se simte bine. Doamna Dana s-a speriat foarte rău, dar atunci când și-a văzut mama liniștită că a văzut-o s-a liniștit și ea. Domnul Anghel a rugat-o pe domna Dana să-i ofere cele mai bune sfaturi lui Leo și să-i arate adevărul.

Doamna Dana consideră că starea mamei sale s-a agravat și din cauza situației cu Leo.

Ce au discutat Nora și Leo

Nora și Leo au stat de vorbă. Concurenta i-a spus iubitului ei că nu vrea să mai stea cu nimeni, iar Leo a spus că nu-și mai recunoaște mama.

Atât Nora, cât și Leo o cred pe Larisa vinovată pentru tensiunile dintre concurent și mama sa. Leo a spus că Nora trebuie să aibă răbdare pentru că lui nu i se pare că totul e atât de grav.

Leo este deranjat de faptul că toată lumea aruncă cu noroi în Nora, iar el spune că o apreciază pe iubita sa pentru că a ieșit în față și și-a asumat tot ceea ce a făcut.

Concurentul crede că i-a fost afectată imaginea și demnitatea. Nora spune că nu s-a apropiat de Leo pentru starea sa financiară pentru că părinții ei sunt oameni muncitori care au tot ceea ce le trebuie. Concurentul nu înțelege de ce oamenii care ar trebui să-l susțină sunt împotriva lui tocmai în momentele în care era fericit.

Tatăl lui Leo, domnul Anghel a intrat în direct prin telefon. Bărbatul a cerut să vorbească cu băiatul lui și i-a cerut acestuia să nu-și mai jignească mama.

Domnul Anghel consideră că fiul lui este singurul care are o problemă. Acesta nu o vrea deloc pe Nora în familia lui și spune că cei doi nu vor fi niciodată împreună.

Domnei Dana i-a transmis doar să-l sprijine pe fiul lor și dacă acesta nu acceptă sfaturile lor, ea trebuie să se retragă și să-l lase în pace.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo i-a adresat cuvinte dure mamei sale. Ce i-a spus în pauza publicitară... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin a primit o scrisoare. Ce a aflat concurentul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x