Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Situație excepțională în competiție. Ce se va întâmpla cu Yana

Yana nu mare viză pentru a sta în România. Concurenta are la dispoziție 48 de ore să părăsească țara, altfel va primi interdicție de 5 ani pe teritoriul României.

Mireasa 2022, sezonul 5. Situație excepțională în competiție. Ce se va întâmpla cu Yana Galerie
Situație excepțională în competiție | Antena 1

Fata a mers să discute acest lucru cu iubitul ei, Andrei. Yana a spus că are două variante: fie stă până la finală și primește deport, fie pleacă în Moldova. Andrei a încercat să găsească cea mai bună variantă pentru ei și i-a spus iubitei sale că vrea să plece cu ea.

Situație excepțională în competiție

Băiatul doamnei Mioara a spus că el nu mai are niciun rost în competiție, iar Yana a spus că nu vrea să-l lase aici și să plece acasă fără el. Andrei a spus că el este dispus că se însoare cu ea, că este fericit alături de ea, chiar dacă își asumă riscul că familia îl va da deoparte.

Andrei: "Eu consider că ești omul care mie îmi trebuie."

Întrebată de Andrei dacă vrea să-i fie soție, Yana a spus că se vede alături de el pe viitor, dar că pentru ei căsătoria în acest punct al relației este un pas foarte mare.

Simona Gherghe a anunțat că Yana trebuie să plece din România în câteva ore și totul depinde doar de ea pentru a-și rezolva situația cu actele. Prezentatoarea TV le-a oferit posibilitatea de a petrece această noapte împreună, la un hotel, pentru a avea o discuție fără camere.

Andrei a spus că amândoi sunt de părere că e prea devreme să se căsătorească. Băiatul doamnei Mioara a mulțumit producției pentru tot ajutorul de care au avut parte în aceste momente.

Yana și Andrei au acceptat să-și petreacă noapte împreună, fără camere. Doamna Mioara a spus că e decizia lor ce aleg și să facă tot ce e mai bine pentru viza Yanei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa a izbucnit în lacrimi, în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii: „Îmi e dor de cineva de ... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese au avut șansa să se uite unul în telefonul celuilalt. Ce s-a întâmplat între ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x