Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sunt sau nu Yana și Andrei despărțiți? Tânăra a răspuns la întrebarea fanilor: „N-am vrut să vă amăgim”

Yana, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa, a publicat un mesaj prin care le-a răspuns fanilor la două întrebări: dacă ea și Andrei s-au despărțit și care e motivul pentru care nu mai poartă inelul de logodnă.

Colaj cu Yana și Andrei Galerie
Yana de la Mireasa a răspuns întrebărilor susținătorilor | Instagram

Yana le-a spus fanilor că nu mai poartă inelul de logodnă pentru că a slăbit foarte mult și i-a rămas mic, motiv pentru care îl ține în cutiuță pentru că nu vrea să-l piardă.

La întrebarea despre despărțire, Yana a vorbit despre videoclipul în care ea și Andrei au confirmat separarea. Totuși acum tânăra spune că doar au avut o discuție aprinsă. Așadar, tinerii care în prezent sunt în țări diferite urmează să se întâlnească.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum arată rochia mulată pe care a purtat-o Cosmina la starea civilă. Ce imagini a publicat cu Alin

Yana le-a spus celor care o urmăresc pe rețelele sociale că relația lor este una mai vulcanică. Astfel, Yana le-a explicat fanilor că ea și Andrei încă formează un cuplu:

Citește și: Cum s-au cunoscut Andreea și Radu, foștii concurenți de la Mireasa. Cei doi se pregătesc să devină părinți

Cum a răspuns Yana întrebărilor fanilor

„A doua întrebare e dacă suntem despărțiți. Noi am declarat asta într-un live. N-am vrut să amăgim pe nimeni, pur și simplu era recția la moment. Cei care ne-ați urmărit la Mireasa știți că noi suntem focoși și mai avem ale noastre. În toate relațiile sunt certuri. Suntem pur și simplu doar separați: el în România, eu în Moldova și urmează să ne vedem. Sunteți foarte atenți la detalii și observați dacă ne urmărim sau nu pe Instagram. Se mai întâmplă să ne mai blocăm unul pe altul, ne ștergem de la prieteni, iar ne adăugăm. Asta este relația noastră și este fix treaba noastră”, a explicat Yana pe contul său de Instagram.

Ctește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Cum se înțelege acum Izabela cu părinții lui Blaze. Ce planuri au ce doi de viitor: „O să mergem”

În live-ul în care anunțau despărțirea, Yana spunea. „Să știți că eu cu Andrei am luat decizia să ne despărțim și să nu mai existăm ca cuplu. Este o decizie irevocabilă și cred că cel puțin eu n detalii nu vreau să mă adâncesc și consider că acest lucru că aest lucru este prea personal”. După mesajul despre despărțire, Yana și Andrei au revenit pe TikTok cu un videoclip în care își vorbeau cu apelativele: „Iubito”, și „Iubitule”, semn că s-ar fi împăcat.

Yana și Andrei au avut parte de o poveste interesantă, atât în casa Mireasa, cât și după terminarea show-ului. Cei doi foști concurneți Mireasa au avut o perioadă îndelungată de cunoaștere și i-au surprins pe toți când au decis să formeze un cuplu.

După mai multe certuri și împăcări, Yana a trebuit să plece din casa Mireasa și să se întoarcă în Republica Moldova, pentru că îi expirase viza. Andrei a simțit multă suferință din cauza plecării iubitei și înainte de a-și lua rămas bun i-a oferit Yanei inelul de logodnă. Cei doi nu au putut concura în finala Mireasa, însă imediat cum s-a terminat competiția, Andrei a mers acasă la Yana, în Chișinău. Cei doi au petrecut mai mult timp în Republica Moldova, timp în care au publicat mai multe imagini pe Instagram.

Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri: „Ești îndrăgostit?”... Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Sebaidin și Damaris au deschis subiectul sensibil al religiei: „M-ai bulversat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x