Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei au avut parte de o noapte la hotel. Cum s-au simțit cei doi

Pentru că viza turistică a Yanei pe teritoriul României expiră în această noapte, fata a fost obligată să părăsească de urgență emisiunea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei au avut parte de o noapte la hotel. Cum s-au simțit cei doi Galerie
Yana și Andrei au avut parte de o noapte la hotel | Antena 1

Producția le-a oferit celor doi îndrăgostiți posibilitatea să petreacă o noapte la hotel, fără camere, pentru a stabili ochi în ochi ce se va întâmpla cu relația lor. Doamna Mioara i-a ținut partea Yanei și a spus că a văzut în ea cât de mult îi pasă de fiul ei.

Yana și Andrei au avut parte de o noapte la hotel

Cei doi îndrăgostiți au plecat de mână, fericiți din casa Mireasa. Yana și Andrei au avut parte de o cină romantică în camera de hotel, acolo unde și-au făcut declarații și promisiuni.

Amândoi au ajuns la concluzia că scopul lor comun este să rămână împreună. Yana a spus că noaptea la hotel a fost pentru ei benefică și că i-a apropiat mai mult.

Pe toată durata materialului difuzat în emisia live de azi, Andrei a plâns când a văzut imaginile și a spus că o iubește mult pe Yana.

Andrei a spus că și-a luat decizia sa o ceară pe Yana în căsătorie a fost luată după noaptea la hotel când și-a dat seama că fata este minunată și e femeia pe care și-o dorește alături de el.

Doamna Mioara a spus că este fericită că Andrei este împlinit că vede o schimbare în bine la cei doi.

Andrei a mers cu doamna Mioara să ia un inel de logodnă

Andrei a mers la doamna Mioara când s-a întors de la hotel. Acesta i-a spus că trebuie să meargă la magazin pentru că vrea un inel de logodnă pentru Yana.

Băiatul doamnei Mioara a spus că a fost atent când Yana i-a spus ceea fel de bijuterie își dorește. Când a ales inelul, Andrei a spus că s-a uitat și la verighete și că își dorește să-i pună pe mână și verigheta cât mai curând.

Andrei i-a spus doamnei Mioara că la hotel a discutat cu Yana și despre căsătorie. Chiar dacă Yana nu se poate întoarce în emisiune și nu va rezolva cu actele ei, Andrei a spus că o va căuta afară imediat ce se va termina competiția.

Simona Gherghe a intrat în casa Mireasa ca să anunțe că Yana trebuie să plece imediat din competiție, chiar dacă se plănuia ca ea să plece după terminarea emisiei live de azi.

Când cei doi îndrăgostiți au aflat ce urmează, s-au luat în brațe, iar Andrei a primit un buchet de flori și cu lacrimi în ochi și-a cerut iubita de soție. Yana a spus DA, iar aplazele celor din casă au întregit momentul.

Băiatul doamnei Mioara s-a pus în genunchi și a cerut-o în căsătorie cu un inel superb. Andrei a dus-o pe Yana până dincolo de porți, iar Yana s-a urcat în mașină și a plecat urgent.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine este iubitul Alisiei. Cum arată tânărul și în ce ipostaze s-a filmat alături de el... Mireasa 2022, sezonul 5. Task-ul încrederii pentru Sabrina și Perneș. Momentul adevărului pentru cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x