Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, între tachinări și gesturi tandre. Ce discuții au avut după ce s-au declarat un cuplu

Yana și Andrei au avut parte de gesturi tandre, de tachinări, dar și de discuții serioase, la scurt timp după ce s-au declarat un cuplu.

Colaj cu Yana și Andrei Galerie
Yana și Andrei formează cuplul cu numărul 5 din casa Mireasa | Antena 1

Andrei și Yana au fost surprinși în timp ce să sărutau cu foc, își făceau declarații și se tachinau. Dialogul a început cu o întrebare inițiată de Andrei, referitoare la starea de incertitudine a Yanei: „Vrei să ne oprim, doar pentru că cineva o să comenteze? Eu nu regret nimic”, a spus Andrei, iar Yana a spus că nici ea nu regretă nimic.

„La ce faci tu cu mine nu prea mă recunosc. Chiar îmi place de tine. De mult timp n-am mai simțit asta”, i-a mărturisit Andrei iubitei sale.

Yana a întrebat apoi dacă o place deși a spus că este dominantă și posesivă. „Nu știam cât de sufocantă poți să fii când este îndrăgostită! Că și eu sunt!”, a spus Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Yana a avut o relație cu un bărbat mai în vârstă: ”Nu era căsătorit”

Ce discuții au avut Yana și Andrei după ce au declarat că formează un cuplu la Mireasa

„Yana, mă placi?”, a întrebat Andrei.

„Nu”, a răspuns Yana sărutându-l apoi pe Andrei.

„Păi și asta ce înseamnă?”, a răspuns Andrei referindu-se la sărut.

„Încercăm și noi să fim fericiți”, a mai spus Andrei, ținând-o în brațe pe Yana.

Ulterior, cei doi au vorbit despre gelozie, iar Yana a mărturisit că este geloasă doar când are motive, iar atunci comportamentul său este radical diferit față de cel normal.

În platoul de la Mireasa -Capriciile iubirii, Gabriela Cristea a descris comportamentul cuplului ca pe un limbaj propriu, răspusurile jucăușe ale Yanei fiind date de gol de limbajul trupului.

„Nu știu dacă e subiectivism sau nu... sunteți foarte drăguți”, a spus Gabriela Cristea.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce au discutat Leo și Yana. Zâmbetele au fost nelipsite de pe fețele lor

Cum au recunoscut Andrei și Yna de la Mireasa că formează un cuplu

Yana și Andrei au început o relație în urma interacțiunii pe care au avut-o la petrecerea de sâmbătă din casa Mireasa.

Chiar dacă s-au ținut minute în șir în brațe. După ce s-au jucat mult unul cu altul, Andrei a stat în continuare în compania fetei. Când gongul a sunat pentru închiderea ușilor, fata a cedat într-un final. 6 ore au flirtat cei doi și s-au sărutat.

Andrei a spus că nu a fost plăcut să se uite la imaginile cu ei, iar Yana a declarat în emisia live că are nevoie de timp să se gândească mai bine la ce cuvinte scoate pe gură.

Întrebați de Simona Gherghe dacă formează un cuplu, Yana și Andrei au spus că formează un cuplu. Băiatul și-a sărutat din nou pe obraz iubita.

Doamna Mioara a spus că se bucură pentru cei doi, dar că nu știa că s-au pupat.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce planuri de viitor au Giovana și Sese. Cei doi îndrăgostiți au vorbit despre locul unde se vo... Mireasa 2021, sezonul 4. Ce mai fac Petrică și Ela, după ce au intrat în posesia marelui premiu. În ce ipostaze s-au fot...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x