Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, un nou apel video. Ce au vorbit cei doi îndrăgostiți

Yana și Andrei au vorbit din nou aseară prin apel video. Cei doi au mai vorbit despre relația lor, iar fata a vrut să-i arate că a adoptat un pisic.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, un nou apel video. Ce au vorbit cei doi îndrăgostiți Galerie
Yana și Andrei, un nou apel video | Antena 1

Yana i-a arătat iubitului ei că au un nou membru în familie. Andrei a aflat că iubita sa nu are nicio șansă să revină în emisiune pentru că are interdicție 90 de zile în România.

Yana și Andrei, un nou apel video

Andrei a fost însă bucuros de fapta iubitei sale, dar s-a întristat și mai tare când a auzit că starea ei de sănătate nu este una bună. Băiatul doamnei Mioara s-a întristat și a spus că e normal să se simtă așa, mai ales că o iubește foarte mult.

Medicii i-au spus Yanei să fie calmă, să nu se streseze și să lase grijile deoparte ca sănătatea ei să fie în parametri normali.

Băiatul doamnei Mioara spune că este în continuare mândru de decizia de a se logodi cu Yana. Andrei a spus că Yana este aleasa inimii sale și că nu va da înapoi. Fata a spus că îi este tare dor de logodnicul ei și că nu vrea ca Andrei să se schimbe niciodată.

Andrei i-a spus Simonei Gherghe că el este dispus să plece și azi din emisiune ca să fie alături de iubita sa. Prezentatoarea TV i-a explicat că nu se poate acest lucru pentru că regulile emisiunii sunt cele pe care le cunosc toți.

Revine sau nu Yana în competiție?

Susținătorii cuplului Yana-Andrei și-au dorit mult să îi revadă împreună în casa Mireasa sezon 5. Din păcate, nu este posibil. A aflat chiar concurentul, care a mers la Ambasadă pentru a obține informații.

Yana se află în Republica Moldova după ce i-a expirat șederea în România. Ea a plecat pe ultima sută de metri, după ce Poliția de Frontieră a venit să o ia.

Este motivul pentru care plecarea ei a fost pe fugă și Andrei nu a mai putut-o cere în emisia live. De atunci, susținătorii cuplului Yana- Andrei au tot sperat ca problemele să se rezolve și concurenta să revină în competiție. Din păcate este imposibil.

După ce i-a spus iubitei sale că dorește să se căsătorească cu ea în Finala Mireasa sezon 5, Andrei a mers la Ambasadă pentru a afla informații suplimentare.

”A primit interdicție. Se putea obține o viză temporară.”, a zis Andrei după ce a fost la Emigrări, când băieții l-au întrebat dacă s-a găsit o soluție.

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina și Valentin, discuții la ceas de seară. Cum au petrecut cei doi o noapte împreună... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 2 iulie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x