Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 6. Cum sunt Damaris și Sebaidin ca „prieteni”. Ce spun cei doi despre relația de prietenie pe care o au acum

Damaris și Sebaidin au avut parte de o nouă discuție în casa Mireasa, la scurt timp de la decizia că nu vor să se mai cunoască. Cei doi au vorbit despre relația lor de „prietenie” în preajma Gabrielei și lui Valentin.

Damaris și Sebaidin în casa Mireasa Galerie
Damaris și Sebaidin au avut parte de o nouă discuție în casa Mireasa | Antena 1

Damaris și Sebaidin s-au aflat din nou în centrul atenției. Cei doi au fost surprinși în timp ce discutau pe canapea despre relația de „prietenie” pe care o au de când au încetat cunoașterea.

Mai mult decât atât, concurentul i-a explicat tinerei că se simte deranjat de faptul că folosește multe negații în comunicare. Acesta nu s-a putut abține și le-a cerut o părere cuplului format din Gabriela și Valentin.

„I-am zis să fie mult mai diplomată. (...) Poate să zică lucrurile în mod frumos și să nu rănească oameni. Nu toți oamenii sunt de piatră, așa cum ești tu, nu toți au trecut prin ce ai trecut tu. Nici eu nu am trecut prin chestii ușoare, de asta sunt și eu puțin reticient, știu că pun sentimente.”, a spus Sebaidin.

Citește și: Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers

„Eu nu știu să fiu diplomată și nici nu îmi plac oamenii care mă iau pe ocolite. Eu vreau să îmi spui în față ce ai de spus, nu vreau să fii diplomat cu mine ca mai apoi să mă gândesc la ce ai vrut să îmi spui.”, l-a completat concurenta.

Întrebată de Valentin ce ar schimba la Sebaidin dacă ar putea, Damaris a oferit un răspuns sincer și direct. Aceasta a mărturisit că își dorește ca tânărul să fie la fel de asumat și obiectiv ca ea.

„El spune ce gândește, dar încearcă să nu te rănească. Ești puțin naivă așa”, i-a spus Valentin.

Ce au discutat Damaris și Sebaidin în platoul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii

Damaris și Sebaidin au fost invitați în ediția de miercuri, 5 octombrie 2022, din Mireasa - Capriciile Iubirii. Cei doi au vizionat un filmuleț cu ultima conversație pe care au avut-o în urmă cu puțin timp în casa show-ului matrimonial.

Gabriela Cristea nu a ezitat să le pună câteva întrebări celor doi, iar răspunsurile concurenților nu au întârziat să apară. Sebaidin a susținut că au mai fost unele lucruri de clarificat înainte să se anunțe concurenta care urmează să părăsească emisiunea în gala de vineri, 7 octombrie 2022.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Marian a vorbit despre culisele despărțirii de Andreea. Ce a dezvăluit la Mireasa: Capriciile Iubirii

„Momentan suntem prieteni, am zis să păstrăm legătura pentru că este posibil ca ea să plece vineri și sigur mai sunt chestii de discutat. Relația noastră de cunoaștere s-a terminat brusc, ne-am evitat și nu am mai discutat.”, a declarat Sebaidin cu zâmbetul pe buze.

„Mie îmi place mult mai mult cum suntem acum.”, a mai mărturisit Damaris despre relația de prietenie pe care o are acum cu tânărul.

Mireasa sezon 6. Raluca și Alex au făcut schimb de roluri între ei. Cum s-a purtat concurenta cu bărbatul și invers... Mireasa, sezon 6. Mama lui Viorel a intrat în direct la Mireasa: Capriciile Iubirii. Ce a spus despre relația fiului ei ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x