Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce s-a întâmplat cu premiul în bani câștigat de Liviu Olteanu în sezonul 3. „Banii vin și se duc”

Invitat la Mireasa: Confesiuni, Liviu Olteanu a vorbit despre parcursul său în sezonul 3, dar și despre ce a însemnat victoria sa în emisiune. Fostul concurent a enumerat câteva dintre activitățile pentru care a cheltuit banii câștigați la premiu.

Colaj cu Liviu Olteanu și Maria Roman Galerie
Liviu Olteanu a fost invitat la show-ul Mireasa: Confesiuni | Antena 1

În cadrul emisiunii Mireasa: Confesiuni, de pe AntenaPlay, Liviu Olteanu a declarat că nu se consideră câștigător în adevăratul sens al cuvântului, având în vedere că el și Maria Roman au divorțat.

„Câștigător, dar nu 100%. Dacă n-am rămas cu fata nu mă consider câștigător. Mă bucur că am câștigat sezonul, mă bucur că am fost o putere alături de toți ai mei, dar bucuria era mai mare dacă rămâneam lângă ea”, a spus Liviu Olteanu.

Chiar dacă Liviu și Maria s-au despărțit, ei au trăit o poveste de dragoste în casa Mireasa și s-au căsătorit în Finală. Pentru că susținătorii show-ului i-au plăcut, i-au votat în număr mare, iar Liviu și Maria au încasat premiul de 40.000 de euro al emisiunii.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lui

Cum a cheltuit Liviu Olteanu banii pe care i-a câștigat la Mireasa

„40.000 de euro sunt buni pentru orice start. Totuși, e o sumă. Dar, cu banii vin și se duc, banii nu sunt așa importanți”, a spus tânărul.

Întrebat cum a cheltuit banii pe care i-a câștigat la premiu, Liviu Olteanu a răspuns:

„Eu m-am plimbat foarte mult, am scos melodii. Toată lumea știe că am fost în Turcia, am făcut operație, nu pentru că trebuia să-mi fac eu nasul mai frumos, ci pentru că aveam probleme de sănătate. Oricum, banii vin și pleacă. Bucuria mare era să rămână ea lângă mine”, a spus Liviu Olteanu.

Fostul câștigător al show-ului matrmonial a mărturisit că în momentul intrării sale în competiție nu se aștepta să și câștige.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Inimioara a dezvăluit ce i-a spus mama lui Sebastian înainte să încheie cunoașterea cu băiatul

„Nu mă gândeam că o să ajung să întâlnesc pe cineva, să mă îndrăgostesc, să câștig ediția. Nu mă așteptam. Dar am luat atunci tot ce se putea lua. Persoana pe care o iubeam, premiul cel mare, mai mult de premiu m-am bucurat de locul 1. În orice competiție când iei locul 1 e o mare bucurie”.

În cadrul emisiunii de pe AntenaPlay, Liviu Olteanu a vorbit pe larg despre experiența sa în casa Mireasa, dar și despre relația cu cea care i-a fost soție.

Mai multe detalii în interviul integral cu Liviu Olteanu la Mireasa: Confesiuni. Materialul poate fi urmărit AICI.

În luna ianuarie a anunlui 2022 Liviu Olteanu și Maria Roman apăreau la Antena Stars pentru anunța că între ei s-a produs o ruptură.

Despre Mireasa: Confesiuni, show-ul disponibil exclusiv în AntenaPLAY

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.

Mireasa, sezonul 3. Ce a postat Marian pe rețelele de socializare, după ce a confirmat despărțirea de Andreea... Mireasa 2022, sezonul 5. Anda a apărut transformată lângă Leo. Susținătorii cred că a apelat la intervenții estetice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x