Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni episodul 4. E singură sau are pe cineva? Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă

Recent, Nora a apărut cu un inel pe deget și nu a vrut să dea detalii despre el. În interviul acordat show-ul exclusiv AntenaPlay, Mireasa: Confesiuni, ea a discutat despre viața sa amoroasă.

colaj de imagini cu nora la mireasa confesiuni Galerie
Recent, Nora a apărut cu un inel pe deget și nu a vrut să dea detalii despre el. În interviul acordat show-ul exclusiv AntenaPlay, Mireasa: Confesiuni, ea a discutat despre viața sa amoroasă. | Antena 1

Nora a plecat din casa Mireasa sezon 5 din cauza problemelor medicale. Deși era activă o cursă pentru eliminarea ei, după ce și-a exprimat dorința de a pleca, ea a părăsit competiția mai devreme.

A avut nevoie de timp pentru a se recupera și medicii au diagnosticat-o cu spasmofilie. De la ieșirea ei, s-a spus că formează un cuplu cu Robert. Cei doi au dezmințit informația. Acum, Nora a vorbit deschis despre viața ei amoroasă.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 4. Nora, despre Leo: ”Îl iubeam mai mult decât pe mine”. Ce crede despre relația lui cu Anda

Are sau nu Nora iubit?! Cum a răspuns la Mireasa: Confesiuni episod 4

”Din câte știi foarte bine, două luni de zile doar la medici am fost. Trebuia să mă recuperez. Am făcut tratament pentru spasmofilie. Am umblat la psiholog de două ori pe săptămână, la psihiatru o dată pe săptămână. Nu simțeam că am nevoie de cineva lângă mine. Pe primul loc m-am pus pe mine, să mă fac bine cu sănătatea, să se poată bucura familia și oamenii din jur de mine și de prezența mea.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 4. Pentru prima dată, Nora a analizat comportamentul doamnei Dana. Ce a spus

Să trec prin perioada asta grea și nu simțeam nevoia de un iubit, nici nu voiam să se apropie absolut nimeni de mine pentru că nu îmi doresc o persoană lângă mine, să fie doar un pansament, să trec printr-o perioadă grea cauzată de mine și de fostul meu iubit. Nu, nu-mi doresc să distrug pe cineva, să mă folosesc de cineva. Acum pot să zic că mă simt vindecată.

Nici în momentul de față nu sunt sigură că aș permite cuiva să se apropie de mine, să-mi devină iubit. Nu zic niciodată niciodată.”, a declarat Nora la Mireasa: Confesiuni, un proiect exclusiv AntenaPlay.

Mai multe detalii în interviul integral cu Nora. Materialul are mai bine de o oră și poate fi urmărit AICI. Hai să vezi cum răspunde Nora la cele mai interesante întrebări.

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Citește și: Mireasa: Confesiuni episod 3. De ce Sabrina a ales să spună ”DA” în fața primarului. Când a decis să se cunune cu Perneș

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, ipostază tandră din intimitatea dormitorului. Cei doi s-au fotografiat în pat... Mireasa 2021, sezonul 3. Ce mai face și cum arată acum Alina Rusu. Tânăra trăiește o viață frumoasă în Italia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x