Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune

Simona Gherghe este o prezentatoare de televiziune cunoscută pentru rolul său în emisiunea Mireasa și nu numai, în care asistă tineri îndrăgostiți să găsească calea potrivită și sufletul pereche în cadrul show-ului matrimonial.

Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune Galerie
Mireasa Confesiuni. Simona Gheghe, dezvăluiri despre show-ul matrimonial Mireasa și începuturile sale în televiziune | Mireasa Confesiuni

Într-un nou episod de Mireasa Confesiuni, disponibil pe AntenaPlay, Simona Gherghe a vorbit despre parcursul său în televiziune, dar și despre proiectul ei de suflet, Mireasa, care a ajuns atât de îndrăgit de telespectatori.

Simona Gherghe lucrează de 22 de ani în televiziune, dar când a fost tânără i s-a spus că nu are chip pentru TV: “Nu ești telegenică, dar ai voce frumoasă”

În prezent este extrem de iubită de public, însă cariera sa în televiziune nu a început atât de ușor cum ar putea părea. Simona Gherghe a declarat că atunci când a vrut să lucreze în TV, la vârsta de 22 de ani, i s-a spus că nu are chip pentru televiziune. "Nu ești telegenică, dar ai voce frumoasă", i-au spus oamenii din industrie, mărturisește ea.

Ea a dezvăluit că nu avea nicio legătură cu televiziunea și visa să devină profesoară de limba română, fiind studentă la Litere, însă din curiozitate s-a dus la un interviu pentru un post de prezentator. Acolo, specialiștii au selectat-o pentru a lucra în radio. De atunci, viața s-a s-a schimbat total și a primit numeroase oportunități de avansare, astfel, din 2011, Simona Gherghe a ajuns să lucreze în trustul Intact.

“Eu și câteva colege de-ale mele ne-am dus nu ca să lucrăm în televiziune, noi eram studente la litere, făceam franceză-engleză, eram la un modul de traducător, dar pur și simplu să vedem cum e experiența la un interviu (...). La concursul acest erau 500 și ceva de candidați și am ajuns, nu știu, cum printre primii, deși nu aveam nicio legătură cu presa. (...).

Ultima probă a fost de citire a prompterului, telegenie și cel care era pe atunci șeful știrilor, după ce am dat această probă, m-a luat într-un birou și mi-a spus, s-a uitat așa la mine: Uite, nu ești telegenică, dar ai o voce foarte bună, ai voce de radio. Ai putea să faci radio”.

Citește și: Andreea și Radu, foștii concurenți de la Mireasa, au devenit părinți. Andreea a născut și a publicat prima imagine cu bebelușul

“Suntem ca la SRI”. Dezvăluirile Simonei Gherghe despre cum decurge munca colegilor din spatele camerei Mireasa

Simona Gherghe a vorbit în cadrul emisiunii Confesiuni și despre munca din spatele camerelor de la Mireasa.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că în spatele camerelor, munca colegilor este destul de intensă și că totul pare de fapt o muncă demnă de Serviciul Român de Informații (SRI). "Suntem ca la SRI", a spus Simona Gherghe, explicând că ai săi colegi se uită, ascultă și transcriu tot ce vorbesc concurenții, în fiecare minut, ei lucrând chiar și în ture de noapte.

“Dacă ar fi un scenariu, ar trebui ca periodic să intre la ei un regizor sau un scenarist să le spună ce să facă. Este poate singurul reality-show 100% real de pe piața media de la noi pentru că noi nu intervenim. Ei practic sunt în situațiile lor de viață ca și cum ar fi la ei acasă. (...) Nimeni nu se duce la ei să le zică ce să facă. (...)

Log-urile sunt toate discuțiile pe care le au concurenții în casă. Ceea ce trebuie să știe cei de acasă este că echipa Mireasa, dincolo de faptul că mă vedeți pe mine (...) sau pe invitații de la Capricii, este formată din vreo 80 și ceva de oameni. O parte dintre ei lucrează în redacție, o parte dintre ei lucrează în regie. Și logerii practic asta fac, stau cu căștile pe urechi și fiecare dintre ei urmărește o situație din casă, fac o transcriere, ca să facă o glumă, cam ca la SRI, cum asculta pe vremuri securitatea, așa sunt logerii. Noi primim aceste dosare, documente prin care aflăm ce s-a întâmplat în ultimele 24 de ore. Noi primim aceste documente și citim ce se întâmplă în casă”.

Citește și: Mireasa 2020, sezonul 2. Cum au apărut Bianca și Mihai de sărbători. Foștii concurenți trăiesc o poveste de iubire fabuloasă

Mireasa 2020, sezonul 2. Cum au apărut Bianca și Mihai de sărbători. Foștii concurenți trăiesc o poveste de iubire fabul... Mireasa Confesiuni. Simona Gherghe a dezvăluit cum se face castingul la Mireasa: “Televiziunea nu e pentru oricine”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x