Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Mama lui Dima a intervenit telefonic. Ce părere are aceasta despre Sabrina

Dima se temea că mama Sabrinei nu îl place, așa că mama sa a intervenit telefonic pentru a îl liniști. Ea i-a transmis că viitoarea soacra este sceptică pentru că Sabrina nu a făcut alegere bune în trecut.

sabrina si dima de la mireasa sezon 7 Galerie
Dima se temea că mama Sabrinei nu îl place, așa că mama sa a intervenit telefonic pentru a îl liniști. Ea i-a transmis că viitoarea soacra este sceptică pentru că Sabrina nu a făcut alegere bune în trecut. | Antena 1

După dezvăluirile Sabrinei și declarațiile făcute de mama sa, Dima se teme că viitoarea soacră nu îl are la inimă.

Pentru a lămuri lucrurile, mama lui, doamna Valeria a intervenit telefonic la emisiunea Mireasa Măștile Iubirii de la Antena 1.

Ce părere are mama lui Dima despre relația fiului cu Sabrina

”Cam da, este stresat. Nu știu ce să zic, am emoții, nici nu pot să vorbesc. Eu vreau să nu-ți mai faci griji de noi, să te stresezi. Acasă totul e bine, excepțional.”, a zis doamna Valeria.

Mama lui Dima spune că ține legătura cu mama Sabrinei: ”Eu în alegerile lui nu m-am băgat niciodată. Mie personal îmi place foarte mult Sabrina. Îmi place foarte mult de Sabrina pentru Dima, de noră. Să știți că nu cred că nu-l place mama Sabrinei. Eu vorbesc cu mama Sabrinei. E normal să fie sceptică, să ținem cont de problemele care i s-au întâmplat Sabrinei. Ea spune că nu se implică în relație cum o face Sabrina.”

Doamna Valeria l-a încurajat pe fiul său să se implice mai mult în relația cu tânăra, ca să-i demonstreze viitoarei soacre că e băiatul potrivit pentru Sabrina.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Sora Cătălinei și-a schimbat părerea despre Vlad. Ce cuvinte frumoase a spus despre el

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Sora Cătălinei și-a schimbat părerea despre Vlad. Ce cuvinte frumoase a spus... Mireasa Măștile Iubirii, 21 februarie 2023. Giovana și Sese au dezvăluit, în premieră, numele ales pentru fiica lor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x