Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 22 februarie 2023. Miruna și Cosmin, prima apariție după ce au divorțat. Fata s-a așezat lângă fostul soț

Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au fost prezenți la Măștile Iubirii pentru a discuta despre divorțul lor și motivele pentru care s-au separat.

colaj de imagini cu miruna si cosmin de la mireasa sezon 6 Galerie
Miruna și Cosmin de la Mireasa sezon 6 au fost prezenți la Măștile Iubirii pentru a discuta despre divorțul lor și motivele pentru care s-au separat. | Antena 1

Cosmin a fost primul care a intrat în platou și s-a așezat pe canapeaua din dreapta. Când Miruna s-a alăturat, s-a așezat lângă fostul soț.

”Suntem doi oameni civilizați și nu putem sta pe două canapele diferite. Sper să nu fi fost deranjat”, a zis Miruna despre alegerea de a se așeza lângă fostul soț, Cosmin.

”Ne asumăm tot ce am făcut, dacă am intrat amândoi în asta, amândoi să și ieșim”, a afirmat și Cosmin, după ce au vizionat împreună momentele prin care au trecut în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Hatice nu l-a mai ținut pe Mihai de mână după ce a auzit discuția despre Claudia

Miruna răspunde la întrebările incomode și zvonurile de pe grupurile Mireasa

”Pot spune că fără acest faimos Luță sau cu el, nu știu dacă relația noastră ar fi funcționat mult timp. Nu pot să spun că Cosmin nu are ceva, cred că focul care era aici s-a stins mai repede decât ar fi trebuit. Cred că și el e de acord cu mine, chiar și el mi-a spus că sunt nefericită. În momentul acela, nu vorbisem cu personajul acela. Nu am lăsat pe nimeni pentru nimeni, nefericirea mea era înainte.”, a afirmat Miruna.

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 6 susține că l-a iubit pe Cosmin, dar că flacăra iubirii s-a stins mult prea repede. Crede că a fost sinceră cu ea și cu omul de lângă ea în timpul competiției, dar și după.

Ba mai mult, ea a negat faptul că ar fi primit un parfum de la Luță, pe care l-ar fi purtat chiar în ziua nunții.

Citește și: Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Tachinări și jocuri între Andreea și Ionuț. Denisa, ironică la adresa băiatului

”Am stat mult și m-am gândit la tot ce am trăit aici, cred că m-am mințit eu pe mine că am depășit episodul din trecut. Continuam cu el, dar nu făceam pasul ăsta. Tricoul pe care l-am primit nu știam că e de la el. Tricoul pe care îl aveam de la el, de la bun început l-a purtat Inga. (...) De unde se știa despre aceste detalii, probabil fostul meu soț a avut grijă să se știe”, a mai spus Miruna.

”Dumnezeu e sus și nu sunt o nenorocită, să îmi fi bătut joc de el. Mi-am dorit să fiu cu el, să am o viață normală. Acum ce să fac?!”, a spus Miruna despre faptul că a continuat relația în casa Mireasa și toate acuzațiile că a fost falsă.

Fata a explicat că a venit cu inima deschisă să cunoască pe cineva, dar nu a format un cuplu pentru a enerva sau supăra pe cineva. Cei doi au afirmat că 9 martie este data oficială a divorțului.

Cosmin, despre noua iubită. Miruna spune că nu mai vorbește cu părinții

Despre noua relație, Cosmin spune că Andreea este o fată ”foarte dulce” și că au o relație frumoasă. El a declarat că i-a transmis iubitei că nu este un pansament și că s-a vindecat repede după căsnicia eșuată cu Miruna.

”M-am bucurat pentru că asta însemna că se termină tot în online”, a spus Miruna despre noua relație.

Ea este singură, deși a afirmat că a primit flori de la Luță și că el a dus-o astăzi la coafor. Miruna a dezvăluit că acesta continuă să îi facă surprize: ”Eu îl vreau pe el. Îl iubesc. Dacă ar fi să facă fiecare ce simte, cu siguranță el ar fi aici cu mine”.

Fosta concurentă de la Mireasa sezon 6 a mai adăugat că nu vorbește cu părinții.

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Mireasa sezon 7, 22 februarie 2023. Hatice nu l-a mai ținut pe Mihai de mână după ce a auzit discuția despre Claudia... Mireasa sezon 7, 23 februarie 2023. Doamna Loredana, foarte dură cu Irina: ”Hai gura. Pentru mine ești un zero barat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x