Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 27 februarie 2023. Cum și-a justificat Simona schimbarea radicală de atitudine față de Andrei

Simona are o atitudine complet schimbată față de Andrei. Concurenții Mireasa au vorbit despre situația lor din prezent la Mireasa: Măștile Iubirii. 

Colaj cu Simona și Andrei Galerie
Simona și Andrei au apărut de mână la Mireasa Măștile Iubirii | Antena 1

După ce săptămâna trecută Simona a avut un comportament dur cu Andrei, i-a interzis să o atingă și i-a sugerat să-i dea lecții de gramatică, fata și-a schimbat total comportamentul. În casa Mireasa, Simona și Andrei au fost surprinși îmbrățișați, iar băiatul i-a spus fetei că este frumoasă.

Pusă în situația de a-și schimba schimbarea de atitudine, Simona a spus:

Simona și Andreu s-au ținut de mână la Mireasa Măștile Iubirii

„Mi-am dat seama de atitudinea mea față de Andrei, că nu a fost una potrivită. Am realizat că vreau în continuare să-l cunosc pe Andrei. Așa sunt eu. Mă las mai greu cucerită. Dar acum s-a deschis față de mine”, a spus Simona.

„Simona mă face să mă simt chiar eu. Să mă simt din ce în ce mai bine”, a spus Andrei

„Eu am acumulat foarte multe. Mi-a trebuit o scânteie și am răbufnit”, a mai spus Simona

Simona i-a spus lui Andrei că-i place cum gândește Dima, iar băiatul a întrebat-o pe Simona: „Îți place de Dima?”, iar fata a precizat că îi place cum se comportă Dima cu Sabrina.

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce spune Simona că s-a comportat așa cu Andrei: ”Eu m-am aprins din alt motiv”

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x